Detaylar
Kim cevapladı?Ben mesela "beğenmeme" emojisini gizledim. Öneri açmadan önce biraz gezinsek veya bununla alakalı konulara baksak her şey süper olurdu bence.
Gizlendiği zaman böyle bir ok geliyor:
Eki Görüntüle 26144
Ok kapanabiliyor onun altında ayar var, kontrol butonunu gizle ayarından kapatılabiliyor. Rehberimde bakabilirsiniz.
Rehber: Techolay emojilerini eski haline çevirme
Dün gelen iki sıra emoji sizi rahatsız mı ediyor? Yeniliklerin özelliklerini kaçırdınız mı? Eski günlere mi dönmek istiyorsunuz? İşte bu rehber tam size göre. Bu rehberde Techolay emojilerini eski haline çevireceğiz! Anlaşılabilir olması için basit ve sıralı anlatacağım. 1- İsminizin yazdığı...
Physic
Üstün
Ben dedim ki; ifade slotundan gizledigimiz emojiler tepkilerde de görünmesin.
Kesinlikle böyle bir şey gelmemeli. Kişi, kendisine yapılan her türlü yapıcı/yıkıcı eleştiriyi ve tepkiyi görmeli. Sonra etrafta ultracı fink atar.
- Makaleler
- 7
@NoobSolid26
Onu, örnek olarak ifade gizledikten sonra, okun hangi tarafta olduğunu göstermek için bir nevi örnek olarak gösterdim aslında.
Fakat, mesaj alınmıştır.

Onu, örnek olarak ifade gizledikten sonra, okun hangi tarafta olduğunu göstermek için bir nevi örnek olarak gösterdim aslında.
Fakat, mesaj alınmıştır.
Tepkiyle elestiri yapıldığını ilk defa gordum. Bana bir fanboyun "havalı" atmasi beni rahatsız ediyor ve ben bunu gormek istemiyorum, hic kimse emojiler kaldirilsin demedi ayrica.Kesinlikle böyle bir şey gelmemeli. Kişi, kendisine yapılan her türlü yapıcı/yıkıcı eleştiriyi ve tepkiyi görmeli. Sonra etrafta ultracı fink atar.
Yok sağ ol, bu tavirla birakin ogrenme istegini, mesaj yazma istegini bile alirsiniz uyenin elinden.Daha farklı filtreleme istekleri gelirse onları da hayata geçiririz ama önce önerinizi düzgün açmayı öğrenin.
Physic
Üstün
Tepkiyle elestiri yapıldığını ilk defa gordum. Bana bir fanboyun "havalı" atmasi beni rahatsız ediyor ve ben bunu gormek istemiyorum, hiç kimse emojiler kaldirilsin demedi ayrica.
O tiplere ceza uygulanabilir. Ayrıca evet, emoji aynı zamanda eleştiridir. Beğenmedim gibi ifadeler boşuna yok.
Burada bizlik bir problem yok.Yok sağ ol, bu tavirla birakin ogrenme istegini, mesaj yazma istegini bile alirsiniz uyenin elinden.
Tavra gelecek olursak, belki bizi yapmayacağımızı söylediğimiz şeylerle suçlamak yerine daha sakin ve yapıcı bir tutum sergileyebilirsiniz.