Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Yağmurluklar veya montlar, iç kısma su geçirmesin diye polyester veya poliamit gibi naylon ve insan üretimi kumaşlardan üretilir çoğunlukla. Polyester kumaşlarda gözenek olmaz, bu sebeple hava almaz. Bazı polyester türlerinde minimal düzeyde gözenek var lakin onlar pahalı. Yani sözün özü, su geçirmesin diye kullanılan kumaş türü, suyu emmez, olsa olsa yüzeyinde baloncuk şeklinde tutar. Bu da soruna cevap olur mu bilmem. Emicilik olarak pamuk daha iyi, tutuculuk olarak polyester.
BirForumcuKişi 40
Üstün
Driclor kullan terlmeyi azaltıyor.
Ellerinin terlemesi doğuştan ise yapacak tek şey: Koltukaltındaki ter bezlerini aldırmak. Başka türlü ise bilmiyorum.
Stres olunca terliyor ellerim. Ona etkisi olur mu?
Ellerinin terlemesi doğuştan ise yapacak tek şey: Koltukaltındaki ter bezlerini aldırmak. Başka türlü ise bilmiyorum.
Evet stes anında terliyor. 5 sene önce doktorda bu tarz bir şey demişti ama daha üstüne gitmedim.
Doktor bana bıraktı ama pek tavsiye etmedi. O terlemenin ceremesini bilirim. İnsan gıcık kapıyor.Evet stes anında terliyor. 5 sene önce doktorda bu tarz bir şey demişti ama daha üstüne gitmedim.
Hiçbir yere dokunanıyorum. Hele kendi ellerime.
Doktor bana bıraktı ama pek tavsiye etmedi. O terlemenin ceremesini bilirim. İnsan gıcık kapıyor.
O zaman ameliyat ol.