Uzun süre koku önleme konusunda kükürtlü yiyecekler (boy otu [pastırma çemeninde bulunur], soğan, sarımsak, sanitizasyon tozu vb.) Yememek ve kılları tıraş etmek ilk aşamadır. Sonra her seferinde bölgeye kese atmak fakat bastırarak değil yumuşak hareketlerle. Sonrasında ise eğer terlemeyi kessin kesin işe yarasın istiyorsan aluminum chloride yani alüminyum tuzu içeren bir roll-on veya deodorant bulmalısın. Bunların kokusuzu da var başta Driclor olmak üzere. Old Spice'ın ise bazı modelleri alu chl içermezken (whitewater, captain gibi) bazıları içerir (mesela booster). Old Spice booster gibi alu chl içeren bir deodorant alırsan roll-on falan uygulamana gerek kalmaz, lenf düğümlerine herhangi bir zararı yoktur ve koku önleme yapıp yerine kendi içindeki parfümü kokutur. Eksi yanı ise siyah kıyafetlere iz bırakabilir her ne kadar Old Spice bu konuda en çok arge yapan firmalardan biri olsa da tamamen engelleyebilmiş değil ve alu chl içermeyenler gibi kendi kendine kuruyup gitmez silmen hatta yıkanman gerekir gitmesi için. Ben bazen Booster bazen de Captain kullanıyorum, ara sıra da Driclor sürüyorum, kükürtlü besinleri pişirmeden yemiyorum (pişince kükürt gaz formunda oksijenle bağ kurup uçarak gidiyor) ve lazer yaptırdım kıllardan kalıcı kurtulmak için.