SF26

Üstün
Konu başlığından da anlayabileceğiniz tercih döneminde üniversitelerin kampüslerine bilgi edinme amaçlı olarak giriş yapılabiliyor mu?
Yapılabiliyorsa prosedür nasıl işlemekte?

Üniversiteden üniversiteye değişiyor. Ankarada yaşadığım için ankaradakiler hakkında az çok bilgim var.

Hacettepeye gittiğimde tam mezuniyet dönemiydi, biz de kaynadık arada. yoksa güvenlikler öğrenci kartı soruyor. Öğrenci kartı olmasa alıyorlar mı bilmiyorum. Alıyor olabilirler.

Ankara Üniversitesinde hiç tantana olmadan içeri girmeyi başardım. Dilci olduğum için, Dil Tarih ve Coğrafya'ya gitmiştim güvenlikle konuştuk içeri girdik, içeri de de sekreter vardı ondan da bilgi aldık. Hocalar olsa onlarla da konuşurduk. Binayı, sınıfları, etkinlikleri gezdik.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi hiç kampüse bile sokmadı bizi. Tanıtım günleri var mış başka bir yerde, oraya gitmemizi söylediler. Saat 17.00'ı geçtiği için ordan bilgi alamadık.

ODTÜ'de de öğrenci kartı soruluyor diye biliyorum.

Devlet dahil olmak üzere çoğu okul tanıtım zimbirtiları yapıyor. Buna ek olarak normal zamanda gitseniz de bazı okullara kimlik karşılığı girebilirsiniz. Arayıp bilgi almanız da fayda var. Politikalar değişebilir.

Devlet dahil olmak üzere çoğu okul tanıtım zimbirtiları yapıyor. Buna ek olarak normal zamanda gitseniz de bazı okullara kimlik karşılığı girebilirsiniz. Arayıp bilgi almanız da fayda var. Politikalar değişebilir.
İstanbul Üniversitesi Aile günleri diye bir şey çıkarmış ve bitmiş, daha yapar mı onu merak ediyorum.
Marmara'nın da bulamadım aynı şekilde.
Cerrahpaşa'ya yarın gideceğim, onun 1-2-3 Ağustosmuş.

Evet çoğunu gezebilirsiniz. Hatta bazı kampüsler halka açık. Örneğin Ege Üniversitesi'nin bazı kısımları halka açık. Diş hastanesi var çünkü.

İsim olarak ne anlıyordu bilmiyorum ama ben tercih yapacağım zaman civarı amcamın okulda işi olduğu için gitmiştik. O zaman vardı. Sıralamama hakaret etmişlerdi resmen.
Okul zamanı bir arkadaşımla buluşmak için girdiğim de olmuştu.
Beyazit kampüsünden bahsediyorum.