Detaylar
Kim cevapladı?Belki güç kabloları tam takılmadı ya da temas etmeyen bir nokta vardır. En kötü ihtimal kısa devre olmuş olabilir.
Ne yapmam lazım güç kablosu takılı fanıda donuyor.
Ekran kablosunu anakarta bağlamış olabilirsin, RAM'ler yerinden oynamış olabilir, işlemciyi çok aşırı yükle sıkmış olabilirsin ihtimal çok montajı tek tek gözden geçirmen gerekiyor.
Ekran kartına bağlı işlemciye dokunmadım sadece ekran kartının macununu değiştim RAM'leri sök tak yaptım yine yok.
Ekran kartına bağlı işlemciye dokunmadım sadece ekran kartının macununu değiştim RAM'leri sök tak yaptım yine yok.
Ekran kartının soket kısmını silgi ile bastırmadan temizleyin yuvanın tozunu üfleyin, takarken pinler tam oturmamıştır PSU'da kullanmadığın aynı soket varsa boşta onunla da dene, RAM 2 tane ise 1 tane ile görüntü almayı dene. Anakartta DRAM ışığı yanmıyor mu kırmızı beyaz şeklinde ya da sistem açılıyorken uzun dıt sesi yok mu? İşlemleri doğru yapıyorsan başına iş açmış olabilirsin.
Onboard anakarttan görüntü almaya çalış ilk. Görüntü alırsan daha sonra ekran kartının farklı HDMI'ya da DP portlarını dene.
RX 570 Ryzen 5 2600 8 GB RAM 500W PSU 500GB M.2 SSD A520k V2 anakart.