schawgen

Başarılı
Termal macun değişimi sonrası ekran gelmedi BIOS pilini söktüm statiğini aldım çoğu şeyi yaptım bir türlü gelmedi sorun ne olabilir acil.

Hepsi yerinde çok korkuyorum başka bir yerine zarar gelmiş olabilir diye her şeyi denedim birkaç şey daha deneyeceğim

Korkmayın hocam bilgisayarcıya götürürsünüz onlar bazı aletlerle test yaparlar, parça sök tak falan yaparlar arızayı bulurlar. Tamir ücreti çıkar en fazla. Tüm PC ölecek değil ya.

Korkmayın hocam bilgisayarcıya götürürsünüz onlar bazı aletlerle test yaparlar, parça sök tak falan yaparlar arızayı bulurlar. Tamir ücreti çıkar en fazla. Tüm PC ölecek değil ya.
Yaşadığım şehirde güvenilir bir bilgisayarcı yok kasayı mediamarktan aldım götürsem yardımcı olurlarmı acaba

Tam olarak işlemleri sırasıyla anlatır mısın? RAM'leri tam oturtmadan takmışda olabilirsin.
Ekran kartı ve rami söküp işlemci soğutucuya eriştim ve söktüm macunu yeniledim ve kapattım ancak yanlış kapatmış olmalıyımki değerler 100 derecelerdeydi sonra bir daha söktüm monteledim bu sefer hiçbir türlü açamadım bios pilini söküp denedim

Yaşadığım şehirde güvenilir bir bilgisayarcı yok kasayı mediamarktan aldım götürsem yardımcı olurlar mı acaba?

Ekran kartı ve RAM'i söküp işlemci soğutucuya eriştim ve söktüm macunu yeniledim ve kapattım ancak yanlış kapatmış olmalıyımki değerler 100 derecelerdeydi sonra bir daha söktüm monteledim bu sefer hiçbir türlü açamadım BIOS pilini söküp denedim.

Önce tüm kabloları ve ekran kartını çıkar. Sonra dediğim gibi RAM'leri sil, aynı şekilde ekran kartının slotunu da silgiyle sil. Kasa güçte değilken, 15-20 saniye Power tuşuna bas; statik elektriği al. Sonra her şeyi tekrar aynı şekilde montajla. Korkmana gerek yok, kasayı temizlediğimde ben de böyle olaylar yaşıyorum.