Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun gr fiyatı 134,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
200 TL'ye bundan iyisi namümkün. Ama orada belirtilen yerine 30 lira daha koyup 4 gramı almanız daha iyi olur:![]()
Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun gr fiyatı 134,45 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu 2 ürün nasıldır?200 TL'ye bundan iyisi namümkün. Ama orada belirtilen yerine 30 lira daha koyup 4 gramı almanız daha iyi olur:
ID-COOLİNG Frost X25 2gr Yüksek Iletkenliğe Sahip10.5 W/m*k Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ID-COOLİNG Frost X25 2gr Yüksek Iletkenliğe Sahip10.5 W/m*k Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu 2 ürün nasıldır?
![]()
ID-COOLİNG Frost X25 2gr Yüksek Iletkenliğe Sahip10.5 W/m*k Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ID-COOLİNG Frost X25 2gr Yüksek Iletkenliğe Sahip10.5 W/m*k Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
1 gram için onu alacağınıza 30 TL verip MX - 6 alınır hem daha iyidir.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Tamam işte ben de 4 gramlık olanı almasını tavsiye ettim zaten.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
4gr olan 230 lira degil hocam. Kargo bedeline bakin iste.Tamam işte ben de 4 gramlık olanı almasını tavsiye ettim zaten.Sadece direkt yönlendirdiği siteyi attım.
Yani sanırım bütçeniz kısıtlı ama hem menşei hem çok fazla dönütü olması açısından hem de viskozitesi bakımından MX-6 tercih ederdim. Tabi burada macun kadar işçilikte önemli. Detayları burada, kendiniz de bakabilirsiniz:Bu 2 ürün nasıldır?
![]()
ID-COOLİNG Frost X25 2gr Yüksek Iletkenliğe Sahip10.5 W/m*k Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhaba, masaüstü bilgisayar için termal macun önerisi yapar mısınız? Bütçe en fazla 200₺.
Sakın bunu alma çöp.