xeoker

Uzman
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımı bir bilgisayarcıya götürdüm ve termal macun sürdürdüm. Ardından birkaç hafta sonra macuna bakmak için işlemcinin soğutucusunu çıkardım ve macunun ortası kuru gibi kenarları full macundu. Galiba normalde de öyleymiş, ben elimle dışarıda kalan macunları ortaya sürükledim, ardından sıcaklık değerlerine baktım, önceden çok bakmamıştım ama sohbet uygulaması açılırken bir anda 60 dereceye yükseliyor. Sizce hata mı yaptım ya da normalde de böyle mi olması lazım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımı bir bilgisayarcıya götürdüm ve termal macun sürdürdüm. Ardından birkaç hafta sonra macuna bakmak için işlemcinin soğutucusunu çıkardım ve macunun ortası kuru gibi kenarları full macundu. Galiba normalde de öyleymiş, ben elimle dışarıda kalan macunları ortaya sürükledim, ardından sıcaklık değerlerine baktım, önceden çok bakmamıştım ama sohbet uygulaması açılırken bir anda 60 dereceye yükseliyor. Sizce hata mı yaptım ya da normalde de böyle mi olması lazım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Kardesim sen şimdi niye duran macunu oynatıp söktün ki? Etrafa dağılması lazım zaten macunun işlemciyi kaplaması gerek.

Macunun ortasi kurumus, kenar kisimlari cok kurumamissa islemcinin orta kismi hot-spottur ve bu yuzden kurumustur, bu da biraz degistirme gerektiginin habercisi. Parmak izi de termal macuna pek yardimci olmaz genelde. O macunu silip, tekrardan macun uygulamasi yapsaniz en iyisi olacaktir.

Şu an bu şekilde çok bir şey yok sanki.

Macunun ortasi kurumus, kenar kisimlari cok kurumamissa islemcinin orta kısmı hot-spottur ve bu yuzden kurumustur, bu da biraz degistirme gerektiginin habercisi. Parmak izi de termal macuna pek yardimci olmaz genelde. O macunu silip, tekrardan macun uygulamasi yapsaniz en iyisi olacaktir.

Hocam şu an elimde macun bulunmamakta. Fakat önerebileceğiniz F/P bir macun varsa alabilirim. MX4 öneriyorlar genelde.

Dosya Ekleri

• 1712081072738.webp
    1712081072738.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 59
Tek kullanimlik olacaksa Kryonaut da onerebilirim. Bosta 40 derece olmasi pek bir sey ifade etmiyor bu arada, yukte degerler nasil? Hemen macun almaya gerek de yok.

1712081964677.webp

Hocam Ultra grafiklerde internet kafe Simulator açtım ama işlemcinin ekran kartını kullanıyorum ve driver yüklü değil.