Termal padler zaten elektrik iletimi konusunda yalıtkan oluyorlar, aldığınız model nedir?

Ürün olarak doğru, kalınlık olarak doğru mu bilmiyorum, ekran kartınızın pad kalınlığında almanız lazım, yoksa soğutma sorunu yaşarsınız.

@Şahin

Ürün olarak doğru, kalınlık olarak doğru mu bilmiyorum, ekran kartınızın pad kalınlığında almanız lazım, yoksa soğutma sorunu yaşarsınız.

@Şahin
Müdür. Ekran kartında hiç ped yok şuan ama dedılerkı ped koy yoksa yanar falan. Ama sıcaklıklarım çok iyi . Lakin termal pedin temas ettiği yerleri ölçemiyorum. Garantiye almak için ped koyucam sadece. Kalite önemşi değil

Müdür. Ekran kartında hiç ped yok şuan ama dedılerkı ped koy yoksa yanar falan. Ama sıcaklıklarım çok iyi . Lakin termal pedin temas ettiği yerleri ölçemiyorum. Garantiye almak için ped koyucam sadece. Kalite önemşi değil

@Şahin
Bellek sıcaklığını görmeden bellek sıcaklığına iyi diyorsun. İlginç.

Ekran kartınızın (3060ti) marka ve modeli nedir? Mesela MSI Ventus 2x 8G OC LHR.

örnek atar mısın ? ZAten pedsiz çalışıyor şu an ekran kartı ama ped mutlaka koy dedikleri için e ucuzunu alıcam.
Ben size iyi bir model önereceğim marka model öğrenince. Kalınlığı önemli pedin.

Son düzenleme:
Müdür? Ekran kartında hiç ped yok şu an ama dedılerkı ped koy yoksa yanar falan. Ama sıcaklıklarım çok iyi. Lakin termal pedin temas ettiği yerleri ölçemiyorum. Garantiye almak için ped koyacağım sadece. Kalite önemşi değil

Kartın ölçülerini bulacaksınız ona göre uygulayacaksınız, pad kalın gelirse GPU fazla ısınır, ince gelirse VRAM fazla ısınır.