Cengiz
Uzman
chmod +x nvidia.run komudunu kullanın. Uçbirimi, dosyanın olduğu klasörde açmayı unutmayın. Hatasız şekilde komudu yürütüyorsa işlem tamam demektir.Dosyanın ismini "NVIDIA. Run" yapın. Komut olarak dachmod +x nvidia.runkomudunu kullanın.
He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişim@Jack İşte, hocam böyle bir dosya ya da dizin yok erişilemedi diyor. Uçbirimi indirilenler klasöründe açsam bile. Böyle yapınca da hiçbir şey olmuyor(fotoğraftaki)
sudo ./nvidia.run (Rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şuan.@Cengiz, direkt orada gözüktüğü gibi CTRL+Shift+C yaparak ismini kopyalar mısınız? Ardındanchmod +xyazıp CTRL+Shift+v yapın. Fazladan boşluk olmamasına dikkat edin.
He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişimsudo./nvidia. Run (rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şu an.
He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişim![]()
sudo ./nvidia.run(Rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şuan.
Şuan yaptığınız işlemin ne olduğunu açıklamak gerekirse, kısa ve basit şekilde .txt dosyasını .exe'ye çeviriyorsunuz diyebiliriz. Hata vermediği süreç işlemin olmuş olması lazım.