Cengiz

Uzman
Öncelikle selam. Bu siteden NVIDIA driverını baştan kurma adımlarını yapıyordum fakat 7. kısımda takıldım çünkü ekran görüntüsünde gösterdiğim hatayı veriyor ne yapmam gerek? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekran görüntüsü_2025-07-10_14-09-57.webp

Ekran görüntüsü_2025-07-10_14-10-42.webp

Ekran görüntüsü_2025-07-10_14-11-30.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• hmm.webp
    hmm.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 56
@Jack İşte, hocam böyle bir dosya ya da dizin yok erişilemedi diyor. Uçbirimi indirilenler klasöründe açsam bile. Böyle yapınca da hiçbir şey olmuyor(fotoğraftaki)
He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişim :D sudo ./nvidia.run (Rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şuan.

Şuan yaptığınız işlemin ne olduğunu açıklamak gerekirse, kısa ve basit şekilde .txt dosyasını .exe'ye çeviriyorsunuz diyebiliriz. Hata vermediği süreç işlemin olmuş olması lazım.

@Cengiz, direkt orada gözüktüğü gibi CTRL+Shift+C yaparak ismini kopyalar mısınız? Ardından chmod +x yazıp CTRL+Shift+v yapın. Fazladan boşluk olmamasına dikkat edin.

He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişim :D sudo./nvidia. Run (rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şu an.

@Jack işte, hocam olmuyor işte enterlayınca hiçbir şey olmuyor nedense ve üstteki dediğinizi daha önce denemiştim sonuç aynı fakat tekrardan bir bakayım.
Sonuç aynı hocam bir değişiklik yok.

@Cengiz, güncelledim hocam, kusura bakmayın, fotoğrafı görmemiştim.
He pardon hocam olmuş olması lazım işlemin, olması gereken şey bu. Ben fotoğrafı görmemişim :D sudo ./nvidia.run (Rehberde yazanı yapmak daha doğru olur) yazınca çalışması lazım şuan.

Şuan yaptığınız işlemin ne olduğunu açıklamak gerekirse, kısa ve basit şekilde .txt dosyasını .exe'ye çeviriyorsunuz diyebiliriz. Hata vermediği süreç işlemin olmuş olması lazım.