Cengiz
Uzman
@Jack İşte, denedim hocam olmadı
Kardeş dosyanın olduğu dizinde terminali açıp şunları gir:
Chmod +X *.run
Sh *.run
Hala yok diyorsa dosya o dizinde değil demektir. Yeniden indir.
NVIDIA sürücülerini yüklemeye çalıştığınızdan sonra oldu sanırım bu durum değil mi?@Dark Raiden, hocam o öbür adıma geçince de bu hatayı veriyor.
@Jack işte, hocam etiket kendini öyle düzeltiyor farkındayım ben yapmıyorum yani, BIOS'a şifre nasıl koyacağım?
modprobe.blacklist=nvidia yazın. Daha sonra kaydedin. Bu sayede NVIDIA modülünü geçici olarak blacklistlemiş oluyorsunuz. Eğer sistemi bu şekilde boot edebilirseniz, yaşadığınız duruma göre bir çözüm uygulayabiliriz.Linux satırının sonuna bir boşluk bırakın vemodprobe.blacklist=nvidiayazın.
Tekrardan@Qnix, hocam yaptım kaydettim fakat işleyen tüm dosya sistemi denetlemelerinden vazgeçmek için CTRL+C tuşlarına basın ekranında kaldım, ilerlemiyor, sizce Secure Boot kapalı olduğundan olabilir mi?
Ekran dondu sanırım Linux Mint logosu dönmüyor.
modprobe.blacklist=nvidia ile beraber fsck.mode=skip parametresini de ekleyin. Yani modprobe.blacklist=nvidia fsck.mode=skip biçiminde yazacaksınız bu parametrelerin arasında da bir bosluk bırakıpTekrardanmodprobe.blacklist=nvidiaile beraberfsck.mode=skipparametresini de ekleyin. Yanimodprobe.blacklist=nvidia fsck.mode=skipbiçiminde yazacaksınız bu parametrelerin arasında da bir bosluk bırakıp.