"Terminale acik olmayan işlem" hatası nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theodore bagwell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
  • Etiketler Etiketler
    nedir

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selamlar, ehliyet alacağım için sbos.saglik.gov.tr üzerinden sürücü sağlık raporu satın almaya çalışıyordum. Yaşım 17 olduğu için reşit değilim ve babamın banka kartını kullanarak almayı deniyorum, ancak başarılı olamıyorum. Kart bilgilerini girip satın alma ekranında doğrulama kodunu girdiğimde “Terminale açık olmayan işlem” hatası alıyorum. Bakiye var, online işlemler açık ve herhangi bir sorun yok. Ödeme sayfasında sadece kredi kartı seçeneği var; başka seçenek yok. Bizim banka kartımız olduğu için bu sorun olabilir mi? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata genellikle banka kartının online veya internet alışverişine uygun olmamasından kaynaklanır. Ayarlarınızı kontrol edin. Eğer SBOS sadece kredi kartını kabul ediyorsa, baba veya annenize ait kredi kartı ile işlemi gerçekleştirin.

Anladım hocam ama dediğim gibi online ödeme her şey açık. Kredi kartı olan tanıdığımız yok ailemizde de yok maalesef. Başka bir çözümü yok mu bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam ama dediğim gibi online ödeme her şey açık. Kredi kartı olan tanıdığımız yok ailemizde de yok maalesef. Başka bir çözümü yok mu bunun?
Hocam en azından sorunu tespit etmek lazım. Müşteri temsilcisini arayıp banka kartı olduğu için mi bu hatayı alıyorsunuz diye teyit alın. Ona göre ilerleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…