Ters Yüz 2 gitmeye değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dotsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
  • Etiketler Etiketler
    değer mi

dotsh

Üstün
Animasyon izlemeyi çok severim. Filmin iyi olacağını düşünüyorum fakat gitmeye değer mi emin değilim. 250 TL yol parası ve 170 TL sinema parası. Üstüne yemek yedim vs. derken 600 TL gidecek. Sizce değer mi? Ayrıca daha önce hiç sinemaya gitmediğim için koltuklar hakkında pek bir fikrim yok. Hangi koltuk daha iyi olur?

Ters Yüz gerçekten muhteşem, şaheser bir film serisi.

Maalesef dışarı adımını attığın anda cep delinmeye başlıyor. Artık giden paraları normal karşılamak lazım. Bence güzel bir aktivite olur, nadiren yapılan bir aktivite için bence değer.

Merkezde yaşamadığım için yol parası ve yemek can yakıyor. Sadece sinema parası olsa o kadar koymaz.

Merkezde yaşamadığım için yol parası ve yemek can yakıyor. Sadece sinema parası olsa o kadar koymaz.
Çok haklısın, ne diyebilirim ki... Ama yine de sanki arada sırada böyle şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum. Birazcık sosyal hayata katılmak herkesin hakkı evet şu dönemde maddi olarak çok yük bindirse de. Film çok güzel bir film, kesinlikle kötü vakit geçirmeyeceksin. Boşver, bir seferlik de böyle bir aktivite yapmış ol, dışarda yemek ye. Tadını çıkar.

Koltuk olarak ortalar iyidir genelde.

Peki film başladıktan sonra salona giriş yapılabiliyor mu? Sinema bileti yüksek ihtimal biteceği için Online satın almayı düşünüyorum fakat ucu ucuna yetişemiyebilirim. Otobüsün tam çıkış saati ve varış saati değişebiliyor.

@Stereo.Luigi99 @4615 @Leclerc @Elma ısıran.

Filmlerin gösterimleri, genellikle öncesinde kısa bir reklam kuşağı sunumuyla başlıyor. Dolayısıyla, sinema salonuna çok geç kalınmadığı müddetçe, filmin esas içeriğini kaçırmadan salona dahil olmak mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…