Tesla alınır mı?

Benim için tek sorun şu, büyük bir deprem olursa elektrikler kesilecek ve şehirde kaos olacak. Böyle bir durumda aracımın şarjı biterse ne yapacağım? Benzin kuyruk olsa bile alınabilir o durumda fakat elektrik bulamam diye düşünüyorum.

Herkes alınmaş demiş ancak alınır, Tesla çok iyi bir araba şu an. Hem ekonomik açıdan hem de konfor açısından. Eğer Full paket alırsanız özellikleri say say bitmiyor. Zaten şehir içi kullanacaksınız. Almamak için bir sebep göremedim.

Tesla alınır mı? Alınırsa minimum hangi model alınmalı? Ayrıca sorunları var mı bu araçların?

@Eagles

Nerede yaşıyorsunuz? Deprem korkusu çok yaşamayın bence. Yakın zamanda büyük bir deprem olacağını düşünmüyorum. En azından jeologlar öyle diyor. Ki öyle bir deprem olsa zaten normal arabada süremezsiniz.

Aman aman pahalı bir araba değil, sunduğu özelliklere göre gayet iyi bir araba, hatta ucuz bile sayılabilir şahsen. Özellikle konfor açısından gerçekten iyi.

Istanbul'da o tarz bir depremden sonra neyin ne olacagini kestirmek mumkun degil. Arabaya yakit bulsan sehirden cikip cikamayacagin bile mechul, ona gore arac secmek bana pek mantikli gelmiyor acikcasi.

Alınır. Ama almış iken makyajlı kasa alman daha iyi olur. Yakın zamanda makyajlandı Y model mesela. Evde şarj, elektrikli araçlar için daha uygun. Elektrikli araçlarda da muayne vardır. Sadece egzoz ücretinden muaftır. Bakım konusu doğru, yok gibi bir şey. Zaten şehir için en uygun elektrikli, hybrid ve atmosferik motorlardır.

Şu anda Tesla modellerinde EAP kampanyası var, daha da doldurabiliyorsunuz arabayı. 115 bin TL değerinde özellikleri, 57 bin TL civarına ekletebiliyorsunuz. Güzel bir kampanya.

Mesela Kia EV3, oda iyidir. Hatta şu anda Tesla modelleri ile birlikte, en beğendiğim elektrikli araçlardan. Dolu dolu donanım var o araçta. Bir de şöyle bir gerçek var, elektrikli araçların donanımları içten yanmalı araçlara göre çok daha iyi seviyede. Geri kazanım ile şehir içinde, elektrikliler iyidir.

Son düzenleme:
@Eagles Peki elektrikli olmadan donanımlı bir arabayı piyasada en ucuza hangi bütçede bulabilirim? Tam otopilot olmasına da gerek yok, yarı otopilot olabilir.

Otopilot icin aracta cok sayida sensor olmasi gerekiyor diye biliyorum. Tum Tesla araclarda bu donanim standart gelip otopilotu daha sonra yazilimla mi aktif ediyorlar?

Yazılımı iyi değil diyorlardı. Bi'de tasarımı biraz garip ya, klasik Hyundai felsefesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…