Clio aracımda sonradan takılmış Tesla ekran mevcut. Bu ekranda müzik dinleyebiliyor, çağrı alabiliyor ve haritaları kullanabiliyorum. İçinde Android işletim sistemi var. Telefonum iPhone 13 ve Apple CarPlay yüklemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Takılı olan ekran car play desteklemiyorsa kuramazsınız onu sonradan. Direk car play modüllü olan ekranlar var onları takabilirsiniz.
Halihazırda takılı ekrana, APK yükleyerek yapamaz mıyım?
dewberry
Üstün
CPlay ve AAuto Box taktırabilirsiniz.Halihazırda takılı ekrana, APK yükleyerek yapamaz mıyım?
Android ise Zlink gibi bir uygulama oluyor o ekranların içerisinde, ekranın görselini modelini vs paylaşırsanız bakabilirizClio aracımda sonradan takılmış Tesla ekran mevcut. Bu ekranda müzik dinleyebiliyor, çağrı alabiliyor ve haritaları kullanabiliyorum. İçinde Android işletim sistemi var. Telefonum iPhone 13 ve Apple CarPlay yüklemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Halihazırda takılı ekrana, APK yükleyerek yapamaz mıyım?
Yapamazsın, Car play öyle kolayca yüklenebilecek bir şey değil. CarPlay işletim sistemini APK ile yükleyemezsin.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-