Geçenlerde sahibinden üzerinden güç kaynağı bakıyordum, bayağı uygun fiyata bulduğum için Hüseyin demircan isimli Tesla elektronik satıcısından Cooler Master RS-700 ve Corsair CX750 model güç kaynağını aldım. Bu sabah elime ulaştı ve kutusunu açtım, kablolarını incelerken CPU güç kablosunun bu şekilde erimiş olduğunu gördüm.
Eki Görüntüle 178811
Üstteki pinler erimiş hatta biri direkt görünüyor bile. Satıcıya mesaj attım, görüldü attı. Ben de en son dedim sanırım cevap vermeyecek, aradığımda atarlı giderli konuşmaya başladı. Sattığın ürün sorunlu dediğimde "kardeşim fotoğrafı vardı, ne demek sorunlu? Ben gönderdiğimde sorunsuzdu." tarzı söylemleri vardı. "yahu madem sen gönderdiğinde sorunsuz, yolda mı eridi kablolar?" diye sorduğumda ise telefonu yüzüme kapattı.
Ayrıca sadece bunda değil, diğer PSU'da da sorunlu kablolar vardı. 2 tane SATA kablosunun konektörü kırıktı. Neyse hadi dedim onlar çok da önemli değil, bir sürü SATA kablosu var ancak Cooler Master olanın bir tane CPU kablosu var o da erimiş durumda. Bu şekilde kullanılmaz yani. Siz siz olun bu satıcıdan ürün almayın. Hem telefonda sövdü hem de ürününün arkasında durmuyor. Keşke telefon görüşmesinin ses kaydı olsaydı da konuya ekleyebilseydim.
Sormak istediğim şu, ben bu adamı nereye şikayet edebilirim? THH'ye yazsam cevap alabilir miyim?