Tesla Elektronik'ten alınan ikinci el güç kaynağının işlemci kablosu erimiş olarak geldi

Güncelleme:

Hani demiştim ya 2 tane PSU almıştım diye, diğeri de bozukmuş. Coil whine gibi ancak aşırı yüksek bir cızırtı sesi geliyor ve sistem reset atıyor yük altında. RX 6600 XT gibi az güç çeken bir kartla denedim, rahat rahat yetmedi lazım halbuki. Siz siz olun bu satıcıya paranızı kaptırmayın.

Uğraştığımız şeylere bakın Allah aşkına ya!

Düzenleme: Arkadaşlar 2 gün önce olan bir gelişmeyi anlatayım sizlere, yazmayı unutmuşum yaşandığı gün

Hüseyin Demircan (Tesla Elektronik'in sahibi) 2 gün önce beni aradı ve aynen şöyle dedi:

- "Üstadım şikayetini yeni gördüm, sen bana IBAN yolla ben sana ürünün parasını yollayayım. Karşılığında sen de şikayetini geri çekersin."

Anlayacağınız üzere iyice korkmuş olsa gerek ki 2 hafta önce telefonla arayıp söven adam birden süt dökmüş kediye dönerek "üstadım" şeklinde hitap etmeye başladı

IBAN yolladım, para iademi yaptı. Sonrasında defalarca kez şikayeti geri çekmemi istese de çekmedim. İnadım inat, uğraşsın dursun. Farklı farklı numaralardan arayıp duruyor, istediği kadar arasın. THH'den cevap gelene kadar şikayetimi çekmeyeceğim. Paramı da aldım, ürünler de bende kaldı, şikayetimi de çekmedim. Mis gibi vallahi

Ha bu arada şöyle bir şey de kaçırdı ağzından, özrü kabahatinden büyük!

- "Üstadım, ben ürünlerin ikisinin de bozuk olduğunu bilmiyordum."

Şaka gibi.

Sonrasında ben "İkisinin de mi? Demek ki biri bozuktu, ne diye o zaman en başta paramın yarısını da olsa iade etmedin" diye sorduğumda ise sadece özür dileyebildi. Komedi gibi adam vallahi, sakın itibar etmeyin kendisiyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…