Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Elektirikli almayi dusunuyorsan al ama onun disinda alinmaz. Elektirkli alinir mi alinmaz mi konusu olmadigi icin elektirikli almak mantiksiz muhabbet yapmayacagim .Elektirkli almaya karar verdiysen alinabilir bir model.
- Makaleler
- 1
Ben elektrikli araç beğenmiyorum, almaya niyetin varsa buyur al tutan yok.
termalmacun
Başarılı
Büyük şehirde oturuyorsan ve merakın var ise alabilirsin, onun dışında tavsiye etmem.
Yaşadığım yerde kullanan çok, neredeyse çoğu bölgedede elektrikli şarj istasyonu var ondan kaynaklı sanırsam, benim evimin önünde bile var şarj yeri. Yaşadığınız yerde şarj etme sıkıntısı yaşamayacaksan bence gayet alınabilir bir araç. Tabii ki daha çok yeni elektrikli araçlar, bundan dolayı da belli bir süre sonra almak mantıklı olabilir.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Aslinda pek degil. Kalitesi siradan bir aracin kalitesine kiyasla cok dusuk. Donanimli ama tecrubesiz ve kalitesiz. Ayrica bence cevre dusmani.
Aslinda pek degil. Kalitesi siradan bir aracin kalitesine kiyasla cok dusuk. Donanimli ama tecrubesiz ve kalitesiz. Ayrica bence cevre dusmani.
Kalite olarak tam bilmiyorum hocam ama dediğim gibi bu aralar çok fazla görmeye başladım yolda bir sebebi vardır diye düşündüm, dediğiniz gibi kalitesi düşük olabilir diğer araçlara kıyasla. Benim düşüncem yakıt yerine elektriğin daha ucuz olmasından dolayı idi. Tabii yenilikçi bir teknoloji bu da ilgi çekici kılıyor.
Elektrikli arabaların ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır fakat şehir içinde kesinlikle çok karlı oluyor elektrikli araba ayrıca evinizde de şarj etme imkanınız varsa bedavadan biraz fazla paraya geziyorsunuz. Ayrıca içten yanmalılar gibi 10 binde bir bakım gibi derdiniz de yok. Çok üst düzey premium bir araç değil ama üzeceğini de düşünmüyorum. Zaten performans konusunda söze gerek yok. Bundan 10 yıl sonra batarya durumu ne olur, değiştirme durumu nasıl olur şimdiden bunu ön görmek çok zor. Ama çevre için bu kadar baskı varken elektrikli arabaların yaygınlaşması ve sonucunda da pil konusunda da yardımcı olunacağını düşünüyorum. Sık sık uzun yol yapıyorsanız yine alınabilir, şarj meselesi hızlı şarj istasyonlarında çok kolay hallediliyor, bir kahve alayım ayaklarımı açayım derken bir sonraki molanıza kadar gidecek seviyede çok rahat şarj oluyor. Arabaya alıştıktan sonra zaten nerede ne kadar şarjınız kaldığını, nerede şarj etmeniz gerektiğini kafanızda da kurabilir olacaksınız. Kısacası bence alınabilir bir araç. İçten yanmalı istiyorum, o motoru duyacağım, hissedeceğim diyorsanız tabii ki orası size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-