cemkaraca

Yetkin
Şu an elimde geçen seneden kalma 2024 basım AYT kitapları var. Artık ihtiyacım olmadığı için satmak istemiştim ama satamadım. Ben bunları TYT test kitabı ile nereden takaslayabilirim? Herhangi bir kırtasiye olur mu? Veya direkt bir kırtasiyeciye satabilir miyim?

NOT: Kitapları dershaneden vermişlerdi.

Vallaha yalan olmasın ilk kez duyuyorum takas diye bir şeyin olduğunu.
Adam çok istese gider kendi alır bir şekilde, eski bir kitabı takas edeceklerini sanmıyorum.

Vallaha yalan olmasın ilk kez duyuyorum takas diye bir şeyin olduğunu.
Adam çok istese gider kendi alır bir şekilde, eski bir kitabı takas edeceklerini sanmıyorum.
Kırtasiyeye takas edeceğim. Yani benden alıp başkasına satacak. Bende o kitap değerinde başka bir kitap alacağım o yerden. Buna takas deniliyor zaten.

Takasın ne olduğunu çok şükür biliyorum hocam. Ancak hala mantıksız geliyor onu demek istemiştim. Siz bilirsiniz.
Niye mantıksız ki hocam. Yani bir dükkanla takaslayacağım, insanla değil. Yanlış anlamayın size amacım bir şey öğretmek değil, sadece yanlış anlaşılmışım sanırım onu düzeltiyordum.

Dershane kitaplari cogunlukla dandik oluyor. Pek sansinin oldugunu sanmiyorum maalesef.
EIS yayınlarının aslında ne kadar iyi olduğu tartışılır benim bir fikrim yok. Hemen 2 sokak ötede kırtasiyeci/sahaf karışımı bir şey var acaba bu kitaplara ne verir?

AYT Matematik ders anlatım föyü - soru bankası

AYT Geomteri ders anlatım föyü - soru bankası