Acı iyi işte bitter çikolata yerine ye (!)Benzer tarihlisini yedim de hani isteyerek nasıl yiyorsunuz onu anlamadım; çikolata sert, acı ve garipti.
Acı iyi işte bitter çikolata yerine ye (!)Benzer tarihlisini yedim de hani isteyerek nasıl yiyorsunuz onu anlamadım; çikolata sert, acı ve garipti.
Fazla abartıyorsunuz bence. Tavsiye edilen tüketim tarihi geçince ürün zehirli olmuyor.Evet, ikisi ayrı şey ama ne gerek var yani Coco Star için bu risk neden?![]()
"O yüzden TETT geçti diye gıdayı hemen çöpe atmamalıyız. Tabi ki tüketmeden önce kontrol etmek gerekir. Eğer gıdada kötü koku ve istenmeyen lezzet varsa o durumda tüketilmemesi ve atılması gerekmektedir."Fazla abartıyorsunuz bence. Tavsiye edilen tüketim tarihi geçince ürün zehirli olmuyor.
GÜVENİLİR GIDA
guvenilirgida.tarimorman.gov.tr
Sağlığı doğrudan riske atacak bir durum yok. STT ile TETT'yi karıştırıyorsunuz.
Ben de aksini söylemedim ki hocam? Kötü kokan ürünü veya tadı bozuk ürünü al ye demedim. Öyle bir durum varsa ürün bozulmuştur zaten, yenmez. Bu alıntıladığınız yerin tartışma ile bir alakası yok."O yüzden TETT geçti diye gıdayı hemen çöpe atmamalıyız. Tabi ki tüketmeden önce kontrol etmek gerekir. Eğer gıdada kötü koku ve istenmeyen lezzet varsa o durumda tüketilmemesi ve atılması gerekmektedir."
Paketli ürünlere koruyucuyu basıyorlar. Köyde 2014'ten kalan nohutu pişirip yemiştik.İkindin Eti kare çikolata yedim. TETT 1.5 yıl önce geçmişti. Elimde 2 tane daha ürün var; birisi Ülker Coco Star, bunun da TETT'si 1.5 yıl önce geçmiş. Bir tane Doritos var, 2 yıl önce geçmiş. Cipsten 2-3 parça yiyip çöpe göndereceğim, Coco Star'ı gömeceğim galiba. Sadece bu konuda bilgisi, deneyimi olanlar fikir belirtsin rica ediyorum, kafadan sallama cevap vermeyin lütfen.