TFF, Cloudflare'nin pages.dev altyapısını kapattırdı

Kaçak yayın izlemek emeğe saygısızlıktan başka bir şey değil.
Emin ol kaçak yayıncılar çok daha fazla emek sarf ediyor.

tüm dijital üyelikler için.
Gerçekten adam gibi yayın yapan, kalitesinden ödün vermeyen platformlara üyelik alıyoruz zaten. Bizim üyelik almama sebebimiz Bein Sports'un kimseyi takmaması. Geçen sene FB-GS derbisinde güzelim kareografiyi bile yayınlamadılar. Bunlara yağmurlu havada su verilmez.

Adam yazılımcılar mağdur oldu diyor sen gelmişin boş yapıyorsun.
Ben yazılımcıların mağdur olmasına bir şey demedim okuma yazman varsa, sadece kaçak yayının önüne geçilmesine iyi olmuş dedim.

Haber 2025 yılına ait sanırım güncel olarak bulamadım. 2024 yılında bu olayın aynısı Google Blogger için yaşanmıştı. Yanlışım yoksa bu gibi mantıksız hareketler sonucunda Anayasa Mahkemesi TFF'nin erişim engeli getirme hakkını elinden almıştı.

İyi olmuş, sanki maç izlemek için koskoca servet ödüyorsun. Alt tarafı bir bein sports almak bu kadar zor olmamalı.

Bir gün kendi kazandığın parayla sevdiğin bir şeyi aldığında kalitesi rezalet olunca anlayacaksın millet neden kaçağa yöneldiğini. Yayın kalitesi kötü, sesler kısılıyor, kameralar kötü. Şöyle bir şey için para vereni sorgulamak lazım asıl.

Kendi paramı kazandığım oldu zaten, maçlarıda izliyorum bu platformda. Ben bir kusurunu göremedim.

Taraftar rakibe “hepiniz bilmem ne çocuğusunuz” diye tezahürat yaparsa sesi tabii ki kısar, onun dışında ses kısıldığını hatırlamıyorum. Ya da ben dikkat etmemişimdir.

Kendi paramı kazandığım oldu zaten, maçlarıda izliyorum bu platformda. Ben bir kusurunu göremedim.
Gözlerin vasata alıştığı içindir. Bir ara yabancı kaynak da izle. Belki aradaki farkı anlarsın, Türkiye'nin yayın kalitesiyle İngiltere, İspanya, İtalya farkını.

Berbat deneyim sunan her hizmeti korsan kullanmak mübahtır diye düşünüyorum. Para veriyorsam karşılığını isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…