Başarılı bir seri, eğlenceli ve sürükleyici ancak hikayenin derinliği yok ve hikayesi tahmin edilebilir. Çerezlik yapım.

Evet soldan sağa muhabbeti geç olmadan fark ettim. Solo Leveling animesini bende bekliyorum fakat nedense o animeye karşı bir ön yargı var.
Zaten herkesin okuduğu bir yapım, çizimler ve hikaye anlatışı kurtarıyor o kadar.

Bu arada manhwa söz konusu ise Tower Of God'un ikinci sezonu da gelecekti, ikinci sezonda Viole'yi göreceğiz.

İfadeler: 178
Tower of God'ın animesini sevmedim. Mangadaki olaylar çok yüzeysel geçilmiş. Hiç zevk alamamıştım.

Karakterleri iyi yazdıklarını söylemişsiniz ama bana göre karakterler her ortalama Shōnen serisinde olan karakterlerle aynı. Ve hikayenin de "Ah bu ikimizin de çıkarına", "Hadi bunu birlikte yapalım!" kısımları beynimi eritiyor cringeden ve her şey çok toz pembe sonda tüm olaylar yeme-içme partisiyle kapanıyor. Bana göre bu animenin diğer Isekai serilerinden farkı yok. Bana göre sağlam ve orijinal hikayeye sahip olan izlenmeye değer 3-5 Isekai animesi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…