Çözüldü The Blood of Dawnwalker aşırı kısa sürede bitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Max Caulfield 114

Bilgin
Makaleler
17
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

The Blood of Dawnwalker'ın GOG sürümünü korsan olarak indirip CachyOS sistemime kurmuştum. Oynamaya başladım, Prologue kısmında Brencis ile bir boss fight'a girdim. Sonra onu yenince aşırı zor ikinci bir Brencis boss fight'ı daha geldi, uğraşmamak için trainer indirip tek attım. Sonra bir süre daha oynadım (maksimum yarım saat, toplam nereden baksanız 2.5 saat olmuştur) ve bir anda Credits akmaya başladı. Oyun neden bu kadar kısa sürede bir anda bitti anlamadım.

The Blood of Dawnwalker bende neden 2.5 saatte bitti?

Çözüm

O boss yanlış değil isem kaybedilmesi gerekilen bir bosstu hocam, kazanırsanız secret Ending'e atıyor, kazanılması neredeyse imkansız bir boss kısacası kaybetmenize ayarlı, hileden dolayı olmuş.

Not: Eğer doğruysa ve işinize yaradıysa çözüm olarak raporlarsanız çok sevinirim.

O boss yanlış değil isem kaybedilmesi gerekilen bir bosstu hocam, kazanırsanız secret Ending'e atıyor, kazanılması neredeyse imkansız bir boss kısacası kaybetmenize ayarlı, hileden dolayı olmuş.

Not: Eğer doğruysa ve işinize yaradıysa çözüm olarak raporlarsanız çok sevinirim.

Çözüm
Oyunda kimsenin bilmediği bir gizli son mu var acaba. Farcry 4'tün açılışında da adamı beklersen oyun direkt bitiyordu.

O boss yanlış değil isem kaybedilmesi gerekilen bir boss idi hocam, kazanırsanız Secret Ending'e atıyor. Kazanılması neredeyse imkansız bir boss, kısacası kaybetmenize ayarlı. Hileden dolayı olmuş.
Şimdi araştırdım, harbiden gizli sonmuş. Oyunda gerçekten böyle bir sürprizin olması beni şaşırttı. Eğer gerçekten hakkınızla bir şekilde o boss'u yenebilecek kadar sabırlıysanız o zaman oyun sizi bu şekilde ödüllendiriyor anlaşılan. Tabii ben hile kullanıp geçtiğim için o ödüllendirme olayı yavan kaldı, doğal olarak.

Yani her oyunda ölümsüzlük + her düşmana/boss'a tek atma hilesi kullanmayı seven biriyseniz bu oyunda sonu görmeniz 2-3 saatten fazla sürmüyor... Neyse ki bunu yapmadan doğrudan o boss'tan kaçarak normal oynanışa geçiş yapıp aldığım ayrı bir save daha var, onunla oyunu normal şekilde de oynayabilirim.

Benzeri bir olay Devil May Cry 5'te de varmış galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…