Psikoloğa mı gideyim?

Ayrıca insanların böyle şeylerden rahatsız olması anormal değil. Rahatsız edici şeyler zaten. Benim rahatsız olmam anormal.

Böyle şeylerden rahatsız olan tam rahatsız olur, bakmaya bile tenezzül etmez. Bir tanıdığım var grounded oyununda örümcek görünce stresten kustu gözümün önünde.

Sen gelmişsin dalga geçer gibi "ama hikayesi çok iyi ya." diyorsun oynama diyenlere, demek ki bir sıkıntı var ya da ilgi çekmek maksat.

Böyle şeylerden rahatsız olan tam rahatsız olur, bakmaya bile tenezzül etmez. Bir tanıdığım var grounded oyununda örümcek görünce stresten kustu gözümün önünde.

Sen gelmişsin dalga geçer gibi "ama hikayesi çok iyi ya." diyorsun oynama diyenlere, demek ki bir sıkıntı var ya da ilgi çekmek maksat.

Ya tanımlayamıyorum o hissi. Beni rahatsız ediyor. Ayrıca ben niye burada ilgi çekmeye çalışayım. Ben dümdüz hissettiğimi söylüyorum. Hikaye mükemmel Joel'un Ellie'yi kızı gibi görmesi yolculuk vesaire. Ama işte ya siz benim yazımı yarısına kadar okuyup cevap yazıyorsunuz ya da ben derdimi anlatamıyorum.

Mesele şu eskiden bak eskiden geçmiş zamanda tiksinmediğim şeyden tiksiniyorum. Sorun bu yeni oluşan bir problem anlatabiliyor muyum derdimi artık.

@22475

Oynamak yerine hikayesini anlatan video izleyebilirsiniz. Ne demeye çalıştığınızı anlıyorum, görsel ve sanat tasarımlarından tiksiniyorsunuz, bu da olağan bir durum. Oradaki zombilerin çizimleri gerçekten iğrenç çünkü, herkes kaldıramayabiliyor.
Mantıklıymış. Peki Türkçe kanal önerir misiniz?

Teşekkür ederim.

Merhaba nerdeyse bir ay oldu ve sonunda başardım. Artık tiksinmiyorum. Kademe kademe kendimi alıştırdım. Artık uykularım kaçmıyor. Şu anda kendi kaydımda sonbaharın başındayım.

Evet tekrar bir güncelleme ben ilk oyunu bitirdim part 2'de seattle 1.gün kısmına geldim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Merhaba nerdeyse bir ay oldu ve sonunda başardım. Artık tiksinmiyorum. Kademe kademe kendimi alıştırdım. Artık uykularım kaçmıyor. Şu anda kendi kaydımda sonbaharın başındayım.

Evet tekrar bir güncelleme ben ilk oyunu bitirdim part 2'de seattle 1.gün kısmına geldim.
Nasıl yendiniz bu tiksinmeyi? Birinden izleyerek mi, müzik dinleyerek mi, yoksa üzerine giderek mi? Ben mesela half life korkumu üzerine giderek yendim. Her Cs indirdiğimde yanında geliyordu tiksiniyordum.

Nasıl yendiniz bu tiksinmeyi? Birinden izleyerek mi, müzik dinleyerek mi, yoksa üzerine giderek mi? Ben mesela Half-Life korkumu üzerine giderek yendim. Her CS indirdiğimde yanında geliyordu tiksiniyordum.

Bir süre videolarını izledim videolarını izleyerek ana hikayeyi 3-4 defa bitirmişimdir belki. Sonra biraz da üstüne gittim mesela eskiden rüyalarıma falan giriyordu şimdi girmiyor.