Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Allah kahretsin böyle oyunu! Sinirden elim ayağım titriyor, izlemeye dayanamadım hemen çıktım oyundan. :( Böyle yapımcıyı, böyle hikâyeyi, böyle oyunu... Lanet olsun böyle oyuna!

Lan oğlum ne istediniz Joel'dan ya! Kafayı yiyeceğim niye öldürüyorsunuz abi adamı? Ulan aylardır bekliyorum şu oyunu, Joel ile oynamayı takılmayı bekliyorum, gidip asıl kahramanı hikâyeden çıkarıyorsunuz! En azından doğru düzgün öldürün, böyle saçma sapan bir şekilde öldürmeyin! Yapacağınız oyunu... Joel olmadan ne yapayım oğlum ben şimdi Ellie ile oynayıp?

Allah kahretsin böyle oyunu! Sinirden elim ayağım titriyor, izlemeye dayanamadım hemen çıktım oyundan. :( böyle yapımcıyı, böyle hikâyeyi, böyle oyunu... Lanet olsun böyle oyuna!

lan oğlum ne istediniz Joel'dan ya! Kafayı yiyeceğim niye öldürüyorsunuz abi ada mı? Ulan aylardır bekliyorum şu oyunu, joel ile oynamayı takılmayı bekliyorum, gidip asıl kahramanı hikâyeden çıkarıyorsunuz! En azından doğru düzgün öldürün, böyle saçma sapan bir şekilde öldürmeyin! Yapacağınız oyunu... Joel olmadan ne yapayım oğlum ben şimdi ellie ile oynayıp?

Ellie ile oynamakta bir başka ama :D part 1 joel part 2 ellie. Zaten part 2 joelin intikamı gibi düşünebilirsin.

Son düzenleme:
@alitoprak55, Ellie'yi de seviyorum sorun yok ama... Sinirim hala geçmedi, o görüntüyü silemiyorum kafamdan. :D Bu arada yazını sürprizbozan olarak düzenler misin? Ben de dikkat ediyorum yazarken, millete ayıp olmasın.

Ellie ile çok keyifli ama. Ben 10 saatten fazla bir süreyi geride bıraktım. İlerlerde bir tane daha sizi sinir edebilecek bir olay yaşayabilirsiniz. Ama bence bunlar oyunu kötü yapmıyor, sadece klişe bir oyun olmaktan çıkartıyor ve bir efsane yapıyor. 11-12 saat oynayarak sona yaklaştım mı bilmiyorum ancak şimdiden söyleyebilirim ki benim için dünyanın en iyi oyunları listesinde ilk 3'e çok rahat girer. The Last of Us Part 1 kesinlikle 2'nin seviyesinde değil bana göre. Hikaye mükemmel işlenmiş. Başta yaşanan olaydan dolayı nefret kusmak bence saçma böyle bir efsaneye.

@alitoprak55, Ellie'yi de seviyorum sorun yok ama... Sinirim hala geçmedi, o görüntüyü silemiyorum kafamdan. :D Bu arada yazını sürprizbozan olarak düzenler misin? Ben de dikkat ediyorum yazarken, millete ayıp olmasın.
Zaten başlıkta kocaman "Sürprizbozan" yazıyor. Bir zahmet spoiler yemek istemeyen bu konuya girmesin.

Siz bitirdiniz mi hocam? Ben bitirmedim ancak sonunda ne olacağını biliyorum. Efsane ya, aşırı etkileyici bir oyun.