EyDo

Becerikli
İyi sosyaller,

Bilgisayar için oyun alacağım. The Last of Us Part 2'yi bitirdim PS 4'te. Çok sevdiğim bir oyun oldu kendisi. Bilgisayarımda TLOU Part 2 yok ama bu deneyimi bir daha yaşamak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekrar oynamak için eliniz ayağınız titremiyorsa şimdi almaya değmez bence. Hikayesi bir yerden sonra benim için çok kötüleştiği için izledikten sonra oynamadığım tek oyun oldu. Ama eğer illa alacağım diyorsanız birkaç ay sonra giren indirimlerle almak daha mantıklı.

İyi sosyaller,

Bu deneyimi bir daha yaşamak istiyorsanız sizin kararınızdır, yani oynayın.

20-30 TL gibi düşük bir ücretle item satıştan ortak hesap alıp oynayabilirsiniz. Boşu boşuna bir sürü para vermeye gerek yok, çok istiyorsanızda indirimlerde almanızı tavsiye ediyorum.

İyi sosyaller,

Bu deneyimi bir daha yaşamak istiyorsanız sizin kararınızdır, yani oynayın.

20-30 TL gibi düşük bir ücretle item satıştan ortak hesap alıp oynayabilirsiniz. Boşu boşuna bir sürü para vermeye gerek yok, çok istiyorsanızda indirimlerde almanızı tavsiye ediyorum.

Hayır hesap satın almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Oyun yapımcıları almayacaksanız korsan oynayın hesap satın almayın diyor.

@Köroğlu, korsan oynamak telif hakkı ihlalidir. Ancak hesap alınırsa, en azından oyunun parası ödenmiş ve yasal bir şekilde oynarsınız. İkisi arasında çok fark var.

@Köroğlu, korsan oynamak telif hakkı ihlalidir. Ancak hesap alınırsa, en azından oyunun parası ödenmiş ve yasal bir şekilde oynarsınız. İkisi arasında çok fark var.

Hemen telif hakkı telif hakkı. Benim için hesap satın almak parayla korsan oyun almaktır. Hem oyun senin değil hem firmaya para gitmiyor korsanda en azından oyun senin.

@Köroğlu, sizin düşünceniz ayrı benim düşüncem ayrı. O yüzden burada konuşulacak bir şey kalmadı 😀

Düşüncelerimiz zıt olabilir saygı duyarım ama ben hesap satışının legal olmadığı kanaatindeyim. 2 illegal (illegalliği kimin umurunda tartışılır) arasında korsanı tercih ederdim çünkü oyun sizin ama hesapların gitme şansı var.

@Köroğlu, bende düşüncenize saygı duyuyorum.

Hesapların gitme şansının olup olmaması önemli değil. En azından oyun yapımcısına para ödeniyor ve orijinal bir şekilde oyun oynanıyor. Korsan da ise direkt hırsızlık yaparak oyun oynanılıyor diye düşünüyorum. Korsan da oyun bizim olsa da neticede oyunun nasıl oynandığı belli.