Kesinlikle TLOU. Özellikle 2. oyun şahaneydi. Çoğu kişi hikayesini çok eleştirmiş ama şahsen ilk oyuna göre ben hikayeyi açık ara beğendim. Sadece eşcinselliği bu kadar göze sokmasaymış daha iyiymiş.

Kesinlikle TLOU. Özellikle 2. oyun şahaneydi. Çoğu kişi hikayesini çok eleştirmiş ama şahsen ilk oyuna göre ben hikayeyi açık ara beğendim. Sadece eşcinselliği bu kadar göze sokmasaymış daha iyiymiş.
Bence biraz abartmışlar. SJW'yi neden mesela bu kadar çok ön plana çıkarmışlar, bilmiyorum. Çünkü ilk oyun tertemiz, güzel bir hikaye anlatıyordu. Diğer bir saçmalıkta kız birinden hamile kalıyor, babasıyla bakmak yerine iki kadın birlikte bakıyor falan.

Normal tek karakter Joel'di. Onu da öldürdüler zaten. Resmen mesaj verdiler, bu oyunda normal karakter olamaz diye :D.

God of War'ın sadece şu müziği TLOU nun iki oyununa da tek tar.

GOW çok daha köklü bir oyun hikayeyi 5 saatlik bir aksiyondan sayan kesimi anlamak güç. Gow kendi başına bir evren bir legendarium ondaki hikayeyi kapıştıracaksan Marvel gibi DC gibi hatta biraz ileri gidelim Ortadünya evrenindeki hikayelerle kapıştırırsın + - taraflarını söylersin.

GOW benim gözümde bir adım daha önde. Daha fazla çeşitlilik ve detay sunabiliyor.
Ragnarok zaten oyna oyna bitmiyor. TLOU 1 bir şeyle kıyaslayacaksam shooter veya tamamen linear oyunlar ile kıyaslarım.

Çok göreceli bir soru, oyunların 5-10 dakikalık oynanış videolarını izleyip karar vermeniz daha mantıklı olur. Ben şahsen God of War derdim, bulmaca ve aksiyonlu yakın dövüş sahnelerinden dolayı daha hoşuma gitti.

The Last of Us.

The Last Of Us Playstation GIF by Naughty Dog