Detaylar
Kim cevapladı?Bence biraz abartmışlar. SJW'yi neden mesela bu kadar çok ön plana çıkarmışlar, bilmiyorum. Çünkü ilk oyun tertemiz, güzel bir hikaye anlatıyordu. Diğer bir saçmalıkta kız birinden hamile kalıyor, babasıyla bakmak yerine iki kadın birlikte bakıyor falan.Kesinlikle TLOU. Özellikle 2. oyun şahaneydi. Çoğu kişi hikayesini çok eleştirmiş ama şahsen ilk oyuna göre ben hikayeyi açık ara beğendim. Sadece eşcinselliği bu kadar göze sokmasaymış daha iyiymiş.
Normal tek karakter Joel'di. Onu da öldürdüler zaten. Resmen mesaj verdiler, bu oyunda normal karakter olamaz diye
.
Öküz
Uzman
God of War'ın sadece şu müziği TLOU nun iki oyununa da tek tar.
GOW çok daha köklü bir oyun hikayeyi 5 saatlik bir aksiyondan sayan kesimi anlamak güç. Gow kendi başına bir evren bir legendarium ondaki hikayeyi kapıştıracaksan Marvel gibi DC gibi hatta biraz ileri gidelim Ortadünya evrenindeki hikayelerle kapıştırırsın + - taraflarını söylersin.
GOW çok daha köklü bir oyun hikayeyi 5 saatlik bir aksiyondan sayan kesimi anlamak güç. Gow kendi başına bir evren bir legendarium ondaki hikayeyi kapıştıracaksan Marvel gibi DC gibi hatta biraz ileri gidelim Ortadünya evrenindeki hikayelerle kapıştırırsın + - taraflarını söylersin.
muslumfidel
Uzman
Hocam birisi mitolojili mükemmel hikaye oyunu diğeri ise zombili harika hikaye oyunu (ikinciden bahsetmiyorsak). Canınız hangisini çekiyorsa onu oynayın ikisi de pişman etmez.Soru başlıkta. Ben hikayeyi ön planda tuttuğum için The Last Of Us derdim.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
GOW benim gözümde bir adım daha önde. Daha fazla çeşitlilik ve detay sunabiliyor.
Ragnarok zaten oyna oyna bitmiyor. TLOU 1 bir şeyle kıyaslayacaksam shooter veya tamamen linear oyunlar ile kıyaslarım.
Ragnarok zaten oyna oyna bitmiyor. TLOU 1 bir şeyle kıyaslayacaksam shooter veya tamamen linear oyunlar ile kıyaslarım.
- Makaleler
- 2
The Last of Us.
Emre Human
Üstün
God of War'ın sadece şu müziği TLOU nun iki oyununa da tek tar.
Şu TLOU müziğindeki derinliği hangi oyun verebilir ki?
christopher moltisanti
Uzman
Cevap vermeme gerek yok sanırım her şey fotoğrafta 

(Merat etmeyin işsiz değilim mod ve upscale işleri ile uğraşıyorum vfx sanatçılığına yardımcı oluyorlar)
(Merat etmeyin işsiz değilim mod ve upscale işleri ile uğraşıyorum vfx sanatçılığına yardımcı oluyorlar)
Emre Human
Üstün
Ne buldunuz o kadar hocam o ne
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-