Sevgili kullanıcılar, tiksinmekten kastım oyunu sevmemek değil, rahatsız olma anlamında. Eskiden böyle şeylerden pek rahatsız olmazdım ama geçenlerde Last of Us oynamak istedim. Oyunu sildim. Deli gibi koşan yaratıklar ve takırdayanlar beni çok rahatsız etti. Daha önce oynadığımda rahatsız olmadan yarılamıştım ve kısıtlı vahşet modunu açmadan oynamıştım. Şimdi ise kısıtlı vahşet modundayken bile rahatsız oluyorum. Bunun nedeni ne olabilir ve bunun için bir çözümünüz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
Takıntı olmuş bile artık, oynamayın boş verin.
Takıntı olmuş derken?
Emre Human
Üstün
Hikayeye odaklanmak yerine rastgele çıkan takırdayanlara takmışsın.
Baktım. Ellie'yi ben oynasam daha çok benzerdim en azından yüz hatlarım benziyor. Neyse konumuza dönelim, dizinin ilk bölümünü izledim gerisini izlemedim.
Hikayeye odaklanmak yerine rastgele çıkan takırdayanlara takmışsın.
Hikayeye lafım yok müthiş hikaye ama sorun oyunda değil zaten bende. Bu yeni yeni olmaya başladı daha önce olmuyordu ve sadece Last of Us'ta oluyor.
ElderAssassin
Yetkin
Ben de diziden tiksiniyorum, malum kişiyi gördükçe.
Kesinlikle.Ben de diziden tiksiniyorum, malum kişiyi gördükçe.
Elein
Uzman
Nasıl yani hocam tam olarak? Takırdama sesleri garip bir his mi uyandırıyor?Sevgili kullanıcılar, tiksinmekten kastım oyunu sevmemek değil, rahatsız olma anlamında. Eskiden böyle şeylerden pek rahatsız olmazdım ama geçenlerde Last of Us oynamak istedim. Oyunu sildim. Deli gibi koşan yaratıklar ve takırdayanlar beni çok rahatsız etti. Daha önce oynadığımda rahatsız olmadan yarılamıştım ve kısıtlı vahşet modunu açmadan oynamıştım. Şimdi ise kısıtlı vahşet modundayken bile rahatsız oluyorum. Bunun nedeni ne olabilir ve bunun için bir çözümünüz var mı?
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar