Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.504 Çözümler 70 Beğeniler 5.462 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ağustos 2025 #1 Oyunda 60 FPS kilidi var. Bunu kaldırmak mümkün mü acaba? @mr.esat Hocam siz oynuyordunuz galiba.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 4 Ağustos 2025 #2 Değil sanırım, ben de oynuyorum Crew 2'de de böyleydi. Konsol versiyonunu portluyorlar PC'ye galiba çok saçma. Artı 0 Eksi
Değil sanırım, ben de oynuyorum Crew 2'de de böyleydi. Konsol versiyonunu portluyorlar PC'ye galiba çok saçma.
General5306 Uzman Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 73 Yer Ankara - Rize 4 Ağustos 2025 #3 Modlarla falan kalkmazmı Bold Pilot dedi: Değil sanırım, ben de oynuyorum Crew 2'de de böyleydi. Konsol versiyonunu portluyorlar PC'ye galiba çok saçma. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Modlarla falan kalkmazmı Bold Pilot dedi: Değil sanırım, ben de oynuyorum Crew 2'de de böyleydi. Konsol versiyonunu portluyorlar PC'ye galiba çok saçma. Genişletmek için tıkla...
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 965 Çözümler 5 Beğeniler 1.181 Yer Bişkek/Kırgızistan 4 Ağustos 2025 #4 General5306 dedi: Modlarla falan kalkmazmı Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.434 Çözümler 12 Beğeniler 5.507 4 Ağustos 2025 #5 Michael MYERS dedi: @mr.esat Hocam siz oynuyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Mâlesef, oyunun en büyük eksiği. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: @mr.esat Hocam siz oynuyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Mâlesef, oyunun en büyük eksiği.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.150 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.703 Yer İzmir 4 Ağustos 2025 #6 Michael MYERS dedi: Oyunda 60 FPS kilidi var. Bunu kaldırmak mümkün mü acaba? @mr.esat Hocam siz oynuyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Lossless Scaling ile 120 FPS oynaniyordu. Ya fix geldi ya da benim pc'de bug oldu bi sure sonra calismadi. Bi lossless scaling deneyin hocam 2x'te. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Oyunda 60 FPS kilidi var. Bunu kaldırmak mümkün mü acaba? @mr.esat Hocam siz oynuyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Lossless Scaling ile 120 FPS oynaniyordu. Ya fix geldi ya da benim pc'de bug oldu bi sure sonra calismadi. Bi lossless scaling deneyin hocam 2x'te.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.504 Çözümler 70 Beğeniler 5.462 Yer Haddonfield, Illinois 4 Ağustos 2025 #7 Silinen üye dedi: Lossless Scaling ile 120 FPS oynaniyordu. Ya fix geldi ya da benim pc'de bug oldu bi sure sonra calismadi. Bi lossless scaling deneyin hocam 2x'te. Genişletmek için tıkla... Oha çok mantıklı geldi şu an bu. Teşekkürler en kısa sürede deneyip bilgilendireceğim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Lossless Scaling ile 120 FPS oynaniyordu. Ya fix geldi ya da benim pc'de bug oldu bi sure sonra calismadi. Bi lossless scaling deneyin hocam 2x'te. Genişletmek için tıkla... Oha çok mantıklı geldi şu an bu. Teşekkürler en kısa sürede deneyip bilgilendireceğim.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.150 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.703 Yer İzmir 4 Ağustos 2025 #8 Michael MYERS dedi: Oha çok mantıklı geldi şu an bu. Teşekkürler en kısa sürede deneyip bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi hocam calisiyodu ancak ya fixlendi ya da bende bug oldu. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Oha çok mantıklı geldi şu an bu. Teşekkürler en kısa sürede deneyip bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi hocam calisiyodu ancak ya fixlendi ya da bende bug oldu.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.504 Çözümler 70 Beğeniler 5.462 Yer Haddonfield, Illinois 6 Ağustos 2025 #9 Silinen üye dedi: Dedigim gibi hocam calisiyodu ancak ya fixlendi ya da bende bug oldu. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dedigim gibi hocam calisiyodu ancak ya fixlendi ya da bende bug oldu. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.150 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.703 Yer İzmir 7 Ağustos 2025 #10 Michael MYERS dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende ilginc bir sekilde calismaya basladi. Neden bilemedim. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende ilginc bir sekilde calismaya basladi. Neden bilemedim.