dixtuel

Uzman
Merhaba. Full DLC'leri ile FH4 ve FH5'e sahibim fakat The Crew motorfest zamanında çok övüldüğü ve şu anda Epic'te 430 TL olduğu için alıp denemek istiyorum. Açıkçası Crew 2'nin mekanikleri saçma geldiği için pek oynamadan silmiştim fakat bu oyunda değişmiş diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba. Full DLC'leri ile FH4 ve FH5'e sahibim fakat The Crew motorfest zamanında çok övüldüğü ve şu anda Epic'te 430 TL olduğu için alıp denemek istiyorum. Açıkçası Crew 2'nin mekanikleri saçma geldiği için pek oynamadan silmiştim fakat bu oyunda değişmiş diyorlardı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tarz oyunları seviyorsan alınır. Motor, uçak, araba, tekne vb. olması keyifli ve açık dünyası gerçekten büyük. (ölçek olarakta)
Dualsense kontrolcü kullanıyorsan ayrı bir keyifli.
Araç sürüş mekanikleri Forza kadar iyi değil ama tatmin ediyor.
Epicten almanı önermiyorum ama tercih senin, Steam'de sık sık 10 dolara düşüyor oyun.

Oyun bu hafta sonu Steam'de sadece hafta sonu denemek için ücretsiz. Bence önce dene ona göre al. Ben Crew 2'yi çok sevmiştim yüzlerce saatim var ama yarış oyunlarının asıl olayı hissiyat. Hissiyat çok öznel olduğundan al ya da alma demek anlamsız.