Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dermandede

Çalışkan
Merhaba, Xbox Series S konsolunda The Crew Motorfest satın almayı düşünüyorum. Tek kişilik modda oyuna giriş için Game Pass'e gerek var mı? Eğer öyleyse, hiç almayacağım çünkü Game Pass'te oyun mevcut.

Çözüm
Merhaba, Xbox Series S konsolunda The Crew Motorfest satın almayı düşünüyorum. Tek kişilik modda oyuna giriş için Game Pass'e gerek var mı? Eğer öyleyse, hiç almayacağım çünkü Game Pass'te oyun mevcut.
Tek kişilik modlar ya da oyunun temel sürümü için plus abonelikler şart değil, sağdan soldan alıp da oynayabilirsiniz. Aşağı yukarı oyunun %90'ına erişirsiniz bu şekilde. Fakat çok oyunculu modlar için plus aboneliklere ihtiyacınız var.
Tek kişilik modlar ya da oyunun temel sürümü için plus abonelikler şart değil, sağdan soldan alıp da oynayabilirsiniz. Aşağı yukarı oyunun %90'ına erişirsiniz bu şekilde. Fakat çok oyunculu modlar için plus aboneliklere ihtiyacınız var.

Çözüm
Tek kişilik modlar ya da oyunun temel sürümü için Plus abonelikler şart değil, sağdan soldan alıp da oynayabilirsiniz. Aşağı yukarı oyunun %90'ına erişirsiniz bu şekilde. Fakat çok oyunculu modlar için Plus aboneliklere ihtiyacınız var.

Teşekkür ederim.

Xbox'da indirim zamanlarını takip edebileceğim bir yer var mı ne zaman indirime girer?