KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.402 Yer Haddonfield, Illinois 29 Aralık 2024 #11 Yiğidowski dedi: Ya ben demosunu denedim hoşuma gitti ama yolda ikide bir yanımdan araç falan geçiyor onların sesinden kendi arabamın sesini duyamıyordum sinirim bozuldu o duruma. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatılıyor o araçlar. (Biraz erken geri yazdım kusura bakmayın.)
Yiğidowski dedi: Ya ben demosunu denedim hoşuma gitti ama yolda ikide bir yanımdan araç falan geçiyor onların sesinden kendi arabamın sesini duyamıyordum sinirim bozuldu o duruma. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kapatılıyor o araçlar. (Biraz erken geri yazdım kusura bakmayın.)
Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.003 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Aralık 2024 #12 Michael MYERS dedi: Ayarlardan kapatılıyor o araçlar. (biraz erken geri yazdım kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam iki kere silip yükledim bu süre içinde oyunu yine de sağ olun.
Michael MYERS dedi: Ayarlardan kapatılıyor o araçlar. (biraz erken geri yazdım kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam iki kere silip yükledim bu süre içinde oyunu yine de sağ olun.