Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Yeni başladım 12 seviye falanım, Warframe tarzı bir oyun kendisi. Steam'de ücretsiz, her neyse. Ben oyunda mermi kıtlığı yaşıyorum. Yaratıklardan düşen mermiler asla yetmiyor, bu oyunda mermi alabileceğim bir NPC falan var mı? Mermi nasıl elde ediliyor?
1734081232869.webp

Steam tartışmalar kısmına baktım. Aynı mermi türü kullanan silahları değiştirin diye öneriler var. Biri de mor silah kullanmayın demiş. Galiba mor silahların mermisi zor düşüyor. Bence önce bu taktikleri deneyin. Mermi için ekstra eşya satıyorlarsa bile gerçek para ve büyük ihtimalle sizi bu sisteme bağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ayrıca oyun içerisinde taktığınız eşyaların da mermi kapasite artıranları var mış.

Oyuna 2 saat civarı baktmıştım, ama sarmadı. Asyalı oyun geliştiricileri Genshin tutunca benzerlerini çok yapmaya çalıştılar. Ama pay to win geçmişleri(geliştiren firma Nexon, elinden her türlü pay to win oyun geçti), oyuncuyu anlamakta zorluk yaşatıyor. Bu yüzden Waframe gibi sıkıntı yaşatmadan eğlence sunan oyunlar yapamıyorlar.