2242

Üstün
The Forest oynamak istiyoruz. Arkadaşım ile bir barınak yapmak saatlerimizi aldı. Güvenilir cheat menü mü diyorlar, Mod menü mü diyorlar? Ama bir tıklamayla ev yapıp. Bir tıklamayla da silahlansak güzel olur. Güvenilir varsa önerir misiniz? Belki diyen olabilir. Oyunun içinde kod yazabiliyorsun. Gözüme daha hoş geliyor. GUI ile açılan bir bölüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Silahlar bölümünde sadece testere ile alakalı bir yazı var. Sapan ya da diğer şeyleri alabiliyor muyuz? Ve en iyisi bu mu? Başka böyle bunun gibi yazılımlar varsa. Onlarda daha farklı özellikler olması mümkün mü? Bunda olmayıp başka bir yazılımda olan mesela?
Oyun hakkında fikrim yok ve piyasada bir tek WeMod, Plitch güvevilir sade ve en iyisi (Plitch biraz paralı tarafa kayıyor).

İnternet aracılığı ile bulsam. Güvenilir midir? VirusTotal'e atmakla kalıyor mu? Belki bilirsiniz. DLL enjektorleri oluyor. Bende güvenli olarak. Cheat Engine programını açsam. DLL'i içerisine atsam menü yüklenir diye düşünüyorum. Backrooms oyunlarının birinde yapmıştım böyle. Böyle ok, yay, mızrak. Böyle şeyleri spawn edebileceğimiz bir program arıyordum. Daha denemedim ama. Umarım WeMod'da vardır böyle şeyler.

İnternet aracılığı ile bulsam. Güvenilir midir? VirusTotal'e atmakla kalıyor mu? Belki bilirsiniz. DLL enjektorleri oluyor. Bende güvenli olarak. Cheat Engine programını açsam. DLL'i içerisine atsam menü yüklenir diye düşünüyorum. Backrooms oyunlarının birinde yapmıştım böyle. Böyle ok, yay, mızrak. Böyle şeyleri spawn edebileceğimiz bir program arıyordum. Daha denemedim ama. Umarım WeMod'da vardır böyle şeyler.
Cheat Engine baya uğraştıran bir şey. WeMod bir uygulamadır. İndirip istediğiniz oyunda hile yapabilirsiniz.

Screenshot 2025-12-27 203037.webp