O zaman bana da YouTube'dan izlemek düşüyor ne yapalım TR şartları bu.
Benden sana bir tavsiye daha, sen ne olur ne olmaz şehrinde ikinci el konsol satan mağazalarla bir görüş. Bilgisayarının özelliklerini söyle onlara ne kadar fiyat düşerler diye.

İnternette ilanda olmayan ama onlarda olan bir sürü PS4 modeli olabiliyor. Bakarsın denkleştirebileceğin bir para olur da oynarsın.

Gerçekten çok iyi bir deneyim oluyor, elinde neredeyse her oyunu oynayabileceğin bir cihazın olur.

Benden sana bir tavsiye daha, sen ne olur ne olmaz şehrinde ikinci el konsol satan mağazalarla bir görüş. Bilgisayarının özelliklerini söyle onlara ne kadar fiyat düşerler diye.

İnternette ilanda olmayan ama onlarda olan bir sürü PS4 modeli olabiliyor. Bakarsın denkleştirebileceğin bir para olur da oynarsın.

Gerçekten çok iyi bir deneyim oluyor, elinde neredeyse her oyunu oynayabileceğin bir cihazın olur.

Mantıklı ama ben rekabetçi oyun aşığıyım bir tık ama hikayelileri de çok seviyorum nasıl yapacağım bilmiyorum bu 15 tatilde bir işe girip alabilirim.

Emülatör zaten çok daha ağır olacaktır ki PS3 emülasyonu da extra sıkıntılı, oynayamazsınız.
MacOS M1 Air'de bile çoğu oyun PS3'deki performansından fazlasını (bazen eşini) veriyor ama mimari farkından dolayı x86 sistemlerde işlemcinizin iyi olması gerek GPU'dan çok. Ayrıca PS3 emulasyonu eskisi kadar sıkıntılı değil (bir Xenia değil orası ayrı).

(M4 Air (Fansız))

(M1 Air (Fansız))
Merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır The Last of Us Part 1 oynamak istiyorum, ama ne yazık ki bilgisayarım kaldırmıyor. Merak ettiğim konu şu: RPSC uygulamasını kurup The Last of Us ROM’unu yüklesem oynayabilir miyim? Konuyu doğru mu açtım bilmiyorum, kusura bakmayın. Cevaplarınızı bekliyorum.
İmzandaki sistem ile ne emu. kullanırsın ne de normal portunu oynayabilirsin. Eğer PS klasikleri oynamak istiyorsan ikinci elden 2-3 bin liraya CFW'li PS3 (kırılabilen kasa şart!) al, F710'nun (1000tl) varsa milletin kırk yıllık DS3'ne gerek kalmaz.

Tamamen alternatif bir çözüm, sadece öneri için sunuyorum haberin olsun. Aynısını en yakın arkadaşıma yaptık.

Sistemi seninkiyle aynı denebilirdi, bir tık daha düşüğüydü. Konsol spotçularından ikinci el PS4 çektik ona ve Hen kurdu içine. Şu an ana oyun cihazı olarak kullanıyor.
Tek bilgisayarı ise sıkıntılı olur. Evde aynı performansda ikinci bir laptop/kasa olmalı, minimum Core 3. nesil filan.

Son düzenleme:

Hocam ben dün ürünü 3 bine sattım, 5 bine de Gardrops uygulamasında PS4 buldum.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ben 2. el de 5500-5700 civarıdna PS 4 modelleri buldum ve bende de 3 bin TL kadar var. Gerisini ailemle halledeceğim. Neyse konumuza dönelim, ben şimdi bu PS 4'ü aldıktan sonra nasıl kırdıracağım? Kırdırması kaça mâl olur veya cihazın orijinalliğini bozar mı? Çünkü bu dediğiniz fikir bayağı aklıma yattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ben 2. el de 5500-5700 civarıdna PS 4 modelleri buldum ve bende de 3 bin TL kadar var. Gerisini ailemle halledeceğim. Neyse konumuza dönelim, ben şimdi bu PS 4'ü aldıktan sonra nasıl kırdıracağım? Kırdırması kaça mâl olur veya cihazın orijinalliğini bozar mı? Çünkü bu dediğiniz fikir bayağı aklıma yattı.
Estafurullah dostum, PS4'ünü kırman için Youtube'dan nasıl yapılır videoları izlemen yeterlidir, zor bir işlem değil.

İyi bir karar almışsın.

Estafurullah dostum, PS4'ünü kırman için YouTube'dan nasıl yapılır videoları izlemen yeterlidir, zor bir işlem değil.

İyi bir karar almışsın.

Hocam benim gibi normal bir kişi kırabiliyor mu yani bu kadar basit mi şaşırtıcı.

Hocam benim gibi normal bir kişi kırabiliyor mu yani bu kadar basit mi şaşırtıcı.

Hocam bir de istediğimiz her oyunu yükleyebiliyor muyuz sınırı olmadan.

Tornavida bile açmadan yapabilirsin, yazılımla kırılıyor.

Ama çok takılırsan pahalı bir işlem de değil.

Hocam bir de istediğimiz her oyunu yükleyebiliyor muyuz sınırı olmadan.
Evet, malum yöntemler ile mümkün.

Bu arada illa kırmak zorunda değilsin, PS mağazasında oyunlar çok ucuz.

Son düzenleme: