Açsan da ne kadar performans alacaksın ki? Shaderları bile yükleyemezsin PC portundan bahsediyorsak. Berbat bir deneyim olur. Sisteminin diğer özellikleri ne?

Deneyebileceğin en makul yöntem emulator ile denemen olurdu ama o da yaş gibi.

RX580 4 GB i5 4440 8 GB RAM 1 TB HDD 240 SSD Everest EPS 1650 bomba gibi PSU.

Tamamen alternatif bir çözüm, sadece öneri için sunuyorum haberin olsun. Aynısını en yakın arkadaşıma yaptık.

Sistemi seninkiyle aynı denebilirdi, bir tık daha düşüğüydü. Konsol spotçularından ikinci el PS4 çektik ona ve Hen kurdu içine. Şu an ana oyun cihazı olarak kullanıyor.

Tamamen alternatif bir çözüm, sadece öneri için sunuyorum haberin olsun. Aynısını en yakın arkadaşıma yaptık.

Sistemi seninkiyle aynı denebilirdi, bir tık daha düşüğüydü. Konsol spotçularından ikinci el PS4 çektik ona ve hen kurdu içine. Şu an ana oyun cihazı olarak kullanıyor.

Hen ne oluyor tam olarak?

İyi fikir ama ben bir 9.sınıf öğrencisiyim ve haftalık 200 TL ile bunu yapabileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkür ederim öneriniz için. İyi fikir.
Rica ederim ne demek, dediğim gibi sana önerebileceğim en iyi alternatif buydu. Malum sistemlerin parası artmaya devam ettiği için en iyi alternatif bu oluyor artık.