Sürprizbozan The Last of Part I ve Part II hakkında ne düşünüyorsunuz?

toltol38

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde The Last of Us Part 1'i bitirdim hikaye olarak gerçekten hoşuma gitti ama ikinci serisi benim pek hoşuma gitmedi.

Joel'in öldürülmesi, Ellie'nin cinsel yönelimi ve sahneleri, düşman karakteri oynamamız ve gereksiz yere uzun olması beni içine çekmedi.

Ama grafik oynanış olarak güzel bir oyun. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. oyunu daha çok sevdim. Olay örgüsü ve anlatımı bana şahane geldi.

Hastasıyım, en sevdiğim oyundur. Keşke hep sadece Joel'i oynasaydım. Diğer karakterlerin gözünden oyunu oynamayı sevmedim.

Dediğiniz olayların beni irrite ettiğini söylemek güç ama tam olarak benim kıvamımda olan bir oyun değil. Modern GOW oyunlarını nasıl bitirmek için bitirdiysem(ilk oyundaki Valkyrie savaşları efsaneydi orası ayrı) ilk oyunu da bu şekilde bitirdim ama ikincisini oynamadım ve oynamayı da düşünmüyorum. Bana çok düz ve hiçbir noktada bağ kurabileceğim bir noktası olmayan bir oyun hissi yaşattı. Zaten klasik Sony oyunu diyebiliriz, hayatında oyun oynamamış insanda oynasın diye tasarlanıyorlar. Mekanikleri ve level tasarımları çok başarılı orası ayrı.

Oyun hakkında yorum yapmayacağım, oynamadım. Ama geliştiricinin oyunları remaster vs. adı altında sürekli tekrar satışa sunması ahlaksızlık gibi geliyor bana. Birkaç yıl önce çıkmış oyuna remaster yapmak neden? Ubisoft'un oyunun hatasını düzeltip farklı isimde satması gibi.

İki oyunu da severim. İkinci oyunu ilkine göre daha da severim. Part 2'nin senaryosu da tam beklediğim gibi ve beni gerçekten mükemmel şekilde içine çekmeyi başardı. Ellie'nin cinsel yöneliminin de oyunun gidişatına herhangi bir etkisi yok zaten.
Abby, Joel'u öldürmekte haklıydı. Joel'u severim ama yine de bu Abby'den nefret edeceğim anlamına gelmez. Abby, aslında Ellie'den bile daha çok ilgimi çeken bir karakter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…