Shanverdy

Uzman
  • Anakart: B450M S2H
  • İşlemci: Ryzen 5 5600X
  • Ekran Kartı: RX 6600 XT
  • İşletim Sistemi: Windows 10

Bugün Last of Us part 1 oynarken bir anda bu hata meydana geldi, bilgisayar bir anda kendine reset attı. Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve şaşırdım, daha sonra araştırdığımda bilgisayarınızın adını değiştirin demişler bende değiştirdim. Bilgisayar adının değiştirilmesi için reset atmamı istedi, reset at dedim ve bilgisayar çalıştığında mavi ekran hatası geldi. Aşağıdaki hata yazıyordu, hata hem bilgisayarı yeniden başlattığımda gördüğüm mavi ekranın süresiyle hem de daha önce bilgisayarın oyundayken bir anda reset atma süresiye uyuşuyor. Yani aynı hatadan dolayı mavi ekran hatası alıyorum.

"Sunucu, aynı ağda bir başka bilgisayarın aynı ada sahip olması nedeniyle \Device\NetBT_Tcpip_{} ulaşım hizmetine bağlanamadı. Sunucu başlayamadı."

Minidump Dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya içeriği o kadar boş ki bir an güvenli mod üzerinde mavi ekran yediğini falan düşündüm. Neyse ki AC sürücüsü görmem durumu kurtardı.

Öncelikle dosyada sistem güç planı değişikliği esnasında çöküyor olarak görünüyor, bunu belirteyim. Sonrasında da ağ sürücülerini güncelleyip durumu kontrol etmeni isteyeceğim. Sorun ağ sürücülerinde değilse aklımda 2 şüpheli daha var. Varsa farklı bir dosya onu da atabilirsin ve inceleyip netleştirebilirim.

Yoksa da öncelik olarak ağ sürücülerini güncellemeni ve sistemini kontrol etmeni isteyeceğim.