SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Bildiğiniz üzere 3 Nisan'da bilgisayar sürümü çıkış yapıyor sizce 50 dolar fiyatına değer mi? Part 1'i severek oynamıştım uzun süredir bekliyordum. Aslında tek korkum kötü bir optimizasyon ile çıkış yapması. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Oyun enfes duruyor, mekanikleri ve oynanışları da bir o kadar güzel duruyor. Part 1'in üstüne hikaye harici pek bir şey katmamışlar diye okumuştum ama yine de bu fiyata değeceğini düşünüyorum. Optimizasyon konusunda da pek ümidim yok çünkü Part 1 halen sıkıntılı.
Ayrıca Epic Games'de 33 dolar gibi bir fiyata denk geliyor. Bence Steam kütüphanenize eklemek gibi planınız yoksa Epic Games'den de alınabilir.

Part 1'deki gibi optimizasyon sorunu yaşanabilir ama eğer sisteminiz iyiyse sizi çok zorlamayabilir, oyun kesinlikle alınır.

Optimizasyon konusunda bir şey demek için çıkmasını beklemek gerek ancak kesinlikle oynanması gereken oyunlardan olduğunu düşünüyorum.

Bence çıkmasını bekleyin, optimizasyon yorumlarına, incelemelerine bakın ondan sonra karar verin.

The Last of Us benim en sevdiğim serilerden biridir. Her ne kadar sıkça ve kısmen haklı olarak eleştiri yağmuruna tutulsalar da, özellikle TLOU Part 2'nin mekaniklerine sahip AAA başka bir oyun yok. Tam bir başyapıt o konuda. PS5'te 2 defa bitirdim, üstüne gittim Steam'den de duyurulduğu an ön sipariş verdim. Benim için kesinlikle değer.
1743495033345.webp

The Last of Us benim en sevdiğim serilerden biridir. Her ne kadar sıkça ve kısmen haklı olarak eleştiri yağmuruna tutulsalar da, özellikle TLOU Part 2'nin mekaniklerine sahip AAA başka bir oyun yok. Tam bir başyapıt o konuda. PS5'te 2 defa bitirdim, üstüne gittim Steam'den de duyurulduğu an ön sipariş verdim. Benim için kesinlikle değer.
Eki Görüntüle 136716

Hocam sizce gamepad üzerindeki deneyim mi daha iyiydi yoksa klavye - mouse olarak mı daha iyi olur?