Klavye-mouse nasıl yapacaklar bilemeyiz. Part 2'de, Part 1'de olmayan bazı yeni mekanikler vardı, onları güzel yedirirlerse oynanır tabii ki. Ama gamepad her zaman öncelikli seçenek olmalı diye düşünüyorum. Ben Part 1'i 1 defa klavye-mouse, 1 defada gamepad ile bitirdim. Güzel entegre etmiş olsalar da, gamepad tadı apayrı. Part 2 için de aynı durum yaşanabilir.Hocam sizce gamepad üzerindeki deneyim mi daha iyiydi yoksa klavye - mouse olarak mı daha iyi olur?
Detaylar
Kim cevapladı?Oyun Gamepad kontrolleri üzerine yapılıyor. Gamepad daha uygun olur.Hocam sizce gamepad üzerindeki deneyim mi daha iyiydi yoksa klavye - mouse olarak mı daha iyi olur?
SafakB
Uzman
- Makaleler
- 1
Klavye-mouse nasıl yapacaklar bilemeyiz. Part 2'de, Part 1'de olmayan bazı yeni mekanikler vardı, onları güzel yedirirlerse oynanır tabii ki. Ama gamepad her zaman öncelikli seçenek olmalı diye düşünüyorum. Ben Part 1'i 1 defa klavye-mouse, 1 defada gamepad ile bitirdim. Güzel entegre etmiş olsalar da, gamepad tadı apayrı. Part 2 için de aynı durum yaşanabilir.
Oyun Gamepad kontrolleri üzerine yapılıyor. Gamepad daha uygun olur.
Gamepad var ancak shooter içeren oyunlarda gamepad ile kontrol etmekte zorlanıyorum zombileri vururken vs o yüzden çekincem var.
Gamepad var ancak shooter içeren oyunlarda gamepad ile kontrol etmekte zorlanıyorum zombileri vururken vs o yüzden çekincem var.
Nişan desteği gayet iyiydi diye hatırlıyorum hocam.
Nişan desteğini açabilirsiniz.Gamepad var ancak shooter içeren oyunlarda gamepad ile kontrol etmekte zorlanıyorum zombileri vururken vs o yüzden çekincem var.
Alınır ancak hikâyesini sevmeme ihtimalin olabilir... (Detay veremem spoiler olur)Merhaba,
Bildiğiniz üzere 3 Nisan'da bilgisayar sürümü çıkış yapıyor sizce 50 dolar fiyatına değer mi? Part 1'i severek oynamıştım uzun süredir bekliyordum. Aslında tek korkum kötü bir optimizasyon ile çıkış yapması. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?