KutadguBilig

Uzman
Merhaba sosyaller, yaklaşık 2 gündür The Last of Us Part 2 oynuyorum ve oyunumda DLSS seçeneğinin açık olmadığını fark ettim. Açmak için ayarlara girdiğimde de "FSR" ve "XeSS" seçenekleri varken DLSS seçeneğinin hiç olmadığını gördüm. Diğer oyunlarda DLSS açabiliyorken, bu oyunda bu hatanın sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Ekran Kartım: RTX 3060 12 GB

1744131729377.webp

Merhaba sosyaller, yaklaşık 2 gündür The Last of Us Part 2 oynuyorum ve oyunumda DLSS seçeneğinin açık olmadığını fark ettim. Açmak için ayarlara girdiğimde de "FSR" ve "XeSS" seçenekleri varken DLSS seçeneğinin hiç olmadığını gördüm. Diğer oyunlarda DLSS açabiliyorken, bu oyunda bu hatanın sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Ekran Kartım: RTX 3060 12 GB

Eki Görüntüle 138972
Hocam bende de dlss secenegi var ancak acinca fps ye hicbir etkisi olmuyor. Yuksek ihtimal bozuk direkt

Hocam bende de dlss secenegi var ancak acinca fps ye hicbir etkisi olmuyor. Yuksek ihtimal bozuk direkt
Şuan yüksek ayarlarda 60 fps oynayabiliyorum, DLSS açmama gerek yok. Ama evet oyun çıktığından beri DLSS sorunlu gibi, bazı arkadaşlar DLSS kalite modunu değiştiremiyormuş, araştırınca gördüm. Nvidia'dan yada PC portunu yapan firmadan mı kaynaklı bilmiyorum ama bu konuda niye hala bir düzenleme yapmadılar anlamadım.

Dosyaları doğrulamayı deneyin ve sonra NVIDIA APP üzerinden kontrol edin. DLL dosyası silinmiş olabilir.
Hocam işin komik yanı Nvidia App üzerinde oyunda DLSS açık ve dengeli modunda olarak gözüküyor. Ama oyunda DLSS'in kendisi bile yok.
1744145095782.webp