Hızlıca yazayım arkadaşlar simdi ben 6 ay önce enayi gibi Deluxe Edition aldım. Sadece bir müzik paketi ve sanat kitabı çıktı. Bomboş bir şey yani. Sonra 6 tane avatar gelecek dendi.

IMG_20250903_124229.webp

Bunlar var sadece.
Benim gibi Deluxe Edition alan biri cevap verebilir mi bunların olması normal mi çünkü ben bu oyunu ilk alip yukledigim zaman bazı avatarları yüklemedim. Aradan bir gun geçti bendee gözükmedi. Oyunu silip yukledim yine aynı. Sizden ricam avatar sekmesine gelip fotoğraf atmanız benimkiyle ayniymi diye teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlıca yazayım arkadaşlar simdi ben 6 ay önce enayi gibi Deluxe Edition aldım. Sadece bir müzik paketi ve sanat kitabı çıktı. Bomboş bir şey yani. Sonra 6 tane avatar gelecek dendi.

Eki Görüntüle 181335

Bunlar var sadece.
Benim gibi Deluxe Edition alan biri cevap verebilir mi bunların olması normal mi çünkü ben bu oyunu ilk alip yukledigim zaman bazı avatarları yüklemedim. Aradan bir gun geçti bendee gözükmedi. Oyunu silip yukledim yine aynı. Sizden ricam avatar sekmesine gelip fotoğraf atmanız benimkiyle ayniymi diye teşekkürler.
Deluxe Edition satın alımında yaşadığınız durumu anlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Oyun İçeriğini Kontrol Edin:
- Oyun içindeki "Ayarlar" veya "İçerikler" bölümünden satın aldığınız Deluxe Edition ile birlikte gelen tüm içerikleri kontrol edin.

2. Avatarları Yeniden İndirin:
- Eğer bazı avatarlar gözükmüyorsa, PlayStation Store'dan satın aldığınız içeriklere gidip eksik olan avatarları yeniden indirmeyi deneyin.

3. Hesap Kontrolü:
- Oyunun bağlı olduğu PlayStation hesabınızı kontrol edin. Farklı bir hesap ile giriş yapmadığınızdan emin olun.

4. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Oyunun güncellemelerini kontrol edin ve varsa en son sürümü yükleyin. Güncellemeler bazen içerik eksikliklerini giderebilir.

5. Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, PlayStation destek hattına ulaşarak sorununuzu bildirin.

6. Diğer Kullanıcılardan Yardım Alın:
- Oyun forumları veya toplulukları üzerinden diğer kullanıcılarla iletişime geçerek, onların avatar listelerini kontrol edebilir ve sizinle aynı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Umuyorum bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur!