Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
İnternette gördüğüm kadarıyla The Last of Us Part II'yi kronolojik sırayla oynama modu var mış. Ben de ikinciye oyuna başlarken öyle oynamak istiyorum. Nasıl açarım?

Edit: Güncelleme yapmam lazımmış. Yaptım ama bir gariplik var, fotoğrafını da koydum. Güncellemeden sonra bir haller oldu buna.

Screenshot_20251011_112005_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncellemeleri sırasıyla kurduktan sonra düzeldi.

Şimdi bu konuyu sonradan okuyacak olursa (pek sanmıyorum) onlar için açıklayayım. Ben kronolojik modda oynayamıyordum çünkü güncelleme yapmam gerekiyordu. Güncellemeyi yanlış yaptım oyun bozuldu. Güncellemeleri düzgün yapınca düzeldi. Eğer oyunda kronolojik mod seçeneği yoksa oyununuzu güncelleyin.
Aynı oyunu 2 kere almak istemediğim için evet korsandı.
Nereden güncellediniz? Bu tarz şeylerde güncellemeyi tüm patch'leri sırasıyla, eksiksiz kurarak yapmalısınız.

Örnek vermem gerekirse siz ilk sürümdesiniz, 2.patch'i kurmadan 3.patch'i kurarsanız oyun bozuluyor. Çünkü tüm patch'ler birbiriyle bağlantılı yapılıyor The Last of Us Part II'de.

Güncellemeleri sırasıyla kurduktan sonra düzeldi.

Şimdi bu konuyu sonradan okuyacak olursa (pek sanmıyorum) onlar için açıklayayım. Ben kronolojik modda oynayamıyordum çünkü güncelleme yapmam gerekiyordu. Güncellemeyi yanlış yaptım oyun bozuldu. Güncellemeleri düzgün yapınca düzeldi. Eğer oyunda kronolojik mod seçeneği yoksa oyununuzu güncelleyin.

Dosya Ekleri

• IMG_20251011_144500.webp
    IMG_20251011_144500.webp
    4,9 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Çözüm