Yer
İzmir
Merhaba bugün TLOU'ya mod kurmayı göstereceğim.

Öncelikle modloader indirmemiz gerekiyor kendisi oyunlardaki pachleri dosyaları ve developer modları açmasını sağlıyor keslinlikle kurulmasını gereken bir mod.

Ekran görüntüsü 2025-06-21 151516.webp

Kurulum: İçindeki. Asi ve .dll dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. Ardından oyuna girip çıkmamız gerekiyor.
Mods klasörü ve modloader dosyaları geldi.

Ekran görüntüsü 2025-06-21 151812.webp

Her hangi TLOU modunu mods klasörüne atarak kurabilirsiniz.
Peki dev menu nasıl açılıyor? Gelin anlatayım.
Öncelikle oyunun kurulu olduğu yere tekrar geliyoruz. Modloaderi buluyoruz.

Ekran görüntüsü 2025-06-21 152143.webp

Ardından çift tıklayıp "enabledevmenu = false" yazan yeri "enabledevmenu = true" yazıp CTRL-s yapıp kaydediyoruz ve dev menu artık aktif oluyor.

Ekran görüntüsü 2025-06-21 152523.webp

TLOU'ya mod kurmak bu kadar basit iyi oyunlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-26_001734125.webp
    resim_2025-07-26_001734125.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 173
  • The Last of Us™ Part II Remastered Screenshot 2025.07.26 - 00.25.35.28.webp
    The Last of Us™ Part II Remastered Screenshot 2025.07.26 - 00.25.35.28.webp
    706,9 KB · Görüntüleme: 124
Hocam anlamadığım bir şey var şimdi ben indirdim o modu psarc dosyalarını falan attım mods klasörüne ama tek skini görebiliyorum.
Yani diğer varyasyonlarını göremiyorum bu skinin.

Hocam 1.6 pach geldi bu modu biliyorum yapımcı en son 1.5 pach olarak güncellemiş yani 1.6 pach güncellemesini bekliceksiniz diğer tüm modlar içinde geçerli bu.

O zaman siyah olanda çalışmazdı ki.
Psarc uzantının amacı toplu çalıştırmak fakat 1.6 gelen pachla bu kaldırıldı ve artık "crs" olarak kilitlendi modun yapımcısı 1.6 pach olarak güncellemekten başka çaresi ek olarak ndmodloader 14 Temmuz'daki sürümünü indirip deneyin belki çalışır onunda güncellenmesi gerekiyor yani modların çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış bir şey şu an bende bekliyorum.

Psarc uzantının amacı toplu çalıştırmak fakat 1.6 gelen pachla bu kaldırıldı ve artık "crs" olarak kilitlendi modun yapımcısı 1.6 pach olarak güncellemekten başka çaresi ek olarak ndmodloader 14 Temmuz'daki sürümünü indirip deneyin belki çalışır onunda güncellenmesi gerekiyor yani modların çalışıp çalışmaması şansınıza kalmış bir şey şu an bende bekliyorum.
Resmi mod desteği getirseler keşke. Neyse ben şimdi ndmloaderın güncellenmesini mi beklim çünkü modloader.ini dosyasında enablemodmenu'yü true yaptığımda crash yiyorum.

Resmi mod desteği getirseler keşke. Neyse ben şimdi ndmloaderın güncellenmesini mi beklim çünkü modloader. İni dosyasında enablemodmenu'yü true yaptığımda crash yiyorum.

Yani güncellemeyi beklemekten çare yok yeni çıkan modları deneyin belki çalışır şu anda bende sadece abby tattos modu çalışıyor normalde bayağı bir mod vardı ve dev menuyu açmayın hocam crash yersiniz onun için ndmodloader güncellemesini bekleyeceğiz.

Yani güncellemeyi beklemekten çare yok yeni çıkan modları deneyin belki çalışır şu anda bende sadece abby tattos modu çalışıyor normalde bayağı bir mod vardı ve dev menuyu açmayın hocam crash yersiniz onun için ndmodloader güncellemesini bekleyeceğiz.
Neyse zaten hikayeyi bitirince kullancaktım modu o zamana kadar gelir umarım :)

Son düzenleme: