SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Bildiğiniz üzere The Last of Us Part II PC sürümü çıktı çıkışından bu yana yaklaşık 3 saattir kol ile oynuyorum her ne kadar tepkiselliği iyi olsa da (titretişim vb.) Aksiyon kısımlarında çok acı çektiriyor düzgün aim alamıyorum. Sizce klavye fareye dönmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?

Ek olarak nişan yardımı vs açık.

Merhaba,

Bildiğiniz üzere The Last of Us Part II PC sürümü çıktı çıkışından bu yana yaklaşık 3 saattir kol ile oynuyorum her ne kadar tepkiselliği iyi olsa da (titretişim vb.) Aksiyon kısımlarında çok acı çektiriyor düzgün aim alamıyorum. Sizce klavye fareye dönmeli miyim yoksa devam mı etmeliyim?

Ek olarak nişan yardımı vs açık.
Aslen konsol oyunu olduğu için oyundaki en iyi kontrol deneyimi için kol ile oynamak en iyisi ama zorlanıyorsanız klavye fareye geçmelisiniz tabii. Sonuçta oyunu oynayan sizsiniz, nasıl rahat ediyorsanız öyle oynamalısınız.

Klavye-Mouse ikilisine geri donun. Zorlamaya gerek yok.

Kolla yarış ve futbol haricinde oyun oynanmaz zaten. Klavye-fare'ye geri dön.

Kisiden kisiye degisir. Genelleme yaparak oynanmaz demek abes kaciyor.

Kişiden kişiye değişmeyecek tek şey kolla FPS ve Aim odaklı oyunların oynanmayacağıdır.

Oynanıyor, hem de çok fazla =) Apex, CoD vs. gibi hızlı oyunlarda bile. E tabi kullanabilene, o ayrı.

Aslen konsol oyunu olduğu için oyundaki en iyi kontrol deneyimi için kol ile oynamak en iyisi ama zorlanıyorsanız klavye fareye geçmelisiniz tabii. Sonuçta oyunu oynayan sizsiniz, nasıl rahat ediyorsanız öyle oynamalısınız.

Kol ile CS2 oynayan insanlar bile var. Bal gibi oynanıyor kol ile FPS oyunları.

Oyun konsol için tasarlanmış evet ancak ben Gamepad'e hakim olmadıktan sonra bir anlamı yok sanırım :D Star Wars tarzı oyunlarda sorun olmasa da Aim gerektiren oyunlarda beceremiyorum gibi. Şimdi klavye-mouse geçip tuşları öğreneyim :)