RAM konusu zorluyor. Ben farklı zamanlarda 3 kere bitirdim sanırım. 16 RAM herhangi bir şey açmazsan PC'de oyun yanına ek kurtarır.İlk oyunu oynamak için 2. Yi bekliyordum fakat ilk oyun için bilgisayar portu sıkıntılı deniyor öyle mi? 4060 i5 13. Nesil var sıkıntı çıkartır mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Talent
Uzman
Şu an oynuyorum, R5 5500 & RX 6600 sistemim var. Orta-yüksek ayarlarda 60 FPS civarında oynayabiliyorum. Bazı bölümlerde anlayamadığım şekilde, buna sinematikler de dahil, FPS 40 civarına düşüyor, oyundan çıkıp girince düzeliyor. Onun dışında rezil AMD sağ olsun stutter yiye yiye oynuyorum. 4060 ile rahat oynarsın.
Yanlış yazmışım kusura bakma 4050 olacakti. Teşekkürler. Aynı model içinde geçerli mi yorumun
Arkadaşla paranın yarısını kırışıp alacağız.
- Makaleler
- 4
Fiyatı kötü değil ama almayı düşünmüyorum. Çok da beklediğim bir şey değildi. Seriyi çoktan oynadım bitirdim, geri dönmeyi düşünmüyorum.
Eve gelmeden önce arkadaşın 4050'li dizüstü bilgisayarında da denemiştim oyunu, rahat oynatıyordu.Yanlış yazmışım kusura bakma 4050 olacaktı. Teşekkürler.
- Makaleler
- 7
@Talent,
İlk zamanlar çok kötüydü ama yani oynanabilir seviyede şu anda. Açıkçası oyun çıktıktan ve son yamasını aldıktan 4-5 ay sonra girdim ve bitirene kadar 7-8 defa oyunum çökmüştür. Ama ilk zamanlarda olduğu gibi bug, karakterin suratlarının yamulması falan bunlarla fazla karşılaşmadım 1-2 sahne dışında.
Kimisi fazla sorunla karşılaşmıyor kimisi işte benim gibi.
İlk zamanlar çok kötüydü ama yani oynanabilir seviyede şu anda. Açıkçası oyun çıktıktan ve son yamasını aldıktan 4-5 ay sonra girdim ve bitirene kadar 7-8 defa oyunum çökmüştür. Ama ilk zamanlarda olduğu gibi bug, karakterin suratlarının yamulması falan bunlarla fazla karşılaşmadım 1-2 sahne dışında.
Kimisi fazla sorunla karşılaşmıyor kimisi işte benim gibi.
- Makaleler
- 1
2. oyunu almaya niyetim yok, ideolojik fikir dayatmasını sevmiyorum.
- Makaleler
- 7
İyi bir oyun olması her nesle az oyuna makyaj yapıp sürekli yüksek fiyattan satma hakkı vermez. Bu konuda tepkiliyim yalan yok. 2-3 doku yenilemesi hop biraz daha para iste tamam.
4070 Ti Super ve PC'de 2K grafik ayarlarında bir daha oynarsın be. Madem oynadın daha önce denemelik elinde kaşık olan ablaya yönelmekten zarar gelmez.
Fiyatı kötü değil ama almayı düşünmüyorum. Çok da beklediğim bir şey değildi. Seriyi çoktan oynadım bitirdim, geri dönmeyi düşünmüyorum.
4070 Ti Super ve PC'de 2K grafik ayarlarında bir daha oynarsın be. Madem oynadın daha önce denemelik elinde kaşık olan ablaya yönelmekten zarar gelmez.
Son düzenleme:
İlk oyunu Rx 570 sistemle düşük ayarlarda, dublajlı olması ve konusunun da hoşuma gitmesi sonucunda zevkle oynamıştım. İkinci oyunu da merakla bekliyordum fakat gördüğüm bir iki kısa videoda oyunu Elie ile oynuyormuşuz galiba yine ilk oyunda ki gibi karakterimizle oynasak fena olmazdı.