PS Store The Last of Us Part II Remastered yükseltmesi için 150 TL verilir mi?

Herkes al gitsin 150 TL nedir falan demiş de konu o değil ki. Adamlar size gösgöre göre 3 sene önceki oyunu tekrar satıyorlar siz de alıyorsunuz. Benim böyle bir kitlem olsa yarın bir gün Single Player silahları bile parayla veririm. Ki onlar da yarın bigün yaparlar böyle saçma bi şey o gün şikayet edersiniz artık

@Rieuxx 3 yıllık oyuna da remastered çıkarmaya hiç gerek yok. O konuda kesinlikle haklısınız. Sony bu işi abarttı.

Bir öğün yemek parası daha pahalı. Verin gitsin.

Papara ile almak istedim. 15 TL cashback ödemesi gelince 135 TL’ye denk geldi. Fikir belirten herkese teşekkürler.

Herkese merhaba.

Biliyorum oyun daha çıkmadı ama yaklaşık 5 dolar civarında bir ücret olduğu için bana mantıklı geldi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yükseltmeye verilir ama sıfırdan alınmaz. Yükseltme de de güzel içerikler var, fiyatına değmez ama en azından PS5 de yeni özelliklere erişebilirsiniz.

Degil. TLOU2 Remastered'in iki modu var, Performance ve Fidelity. Performance modunda 1440p 60FPS aliyorsunuz. PS4 Pro'ya kiyasla Performance modunun tek farki, checkerboard rendering kullanmamasi aslinda. Bu yuzden PS4 Pro'ya gore daha keskin bir goruntu elde ediyorsunuz. Fidelity modunda da 4K cozunurlukte 30FPS aliyorsunuz ve goruntu yine keskin. Cizim uzakligi ve asiri ufak tefek cilalamalar disinda, bu bildigimiz PS4 Pro koduyla ayni aslinda. Hatta su anda Remastered surumunda uzak mesafelerde olan alan derinligi efekti bozuk maalesef, belki duzeltirler.

Yurt disinda neredeyse bir ogun yemek parasi aslinda Remastered yukseltmesi, tabii canim ulkemde fiyati biraz daha tuzlu oluyor, yine de Sony iyi kiyak gecmis fiyatta. Aslinda PS5 kullanicisi iseniz cok da elzem bir yukseltme degil. BackCompat+ sayesinde PS4 diskini takip Pro surumunu 60FPS'de oynayabilirsiniz, tabii checkerboard rendering haliyle calisacaktir ve bu yuzden Remastered kadar keskin durmayacaktir, ve daha onemlisi No Return gibi ek modlar olmayacak ama yine de 150 TL vermek istemiyorsaniz dusunulebilir.

Bilgilendirme için sağ olun hocam. Oyunu salı günü satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…