Ben hikayesini izlemiş biri olarak söylüyorum, tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Almanı önermiyorum.
Senin için hayal kırıklığı oldu diye herkes için hayal kırıklığı olacak diye bir şey yok. Ben bizzat oyunu oynamadığım sürece başkalarının hikaye ile ilgili düşünceleri umurumda bile değil. O yüzden Part 1'i bitirir bitirmez Part 2'yi alıp oynayacağım.

Bazı videolarla yüzeysel hikayesini biliyorum. Ayrıca kendim de korsan indirip 8 saat civarı oynadım. Hatta şu anda arkada hâlâ oyun açık. Bir 5 dakika ara vereyim ne var ne yok bakayım dedim :) Bence mükemmel bir oyun. Bazı kişilerin hoşuna gitmeyecek tarzda olsa da çok kaliteli.

Senin için hayal kırıklığı oldu diye herkes için hayal kırıklığı olacak diye bir şey yok. Ben bizzat oyunu oynamadığım sürece başkalarının hikaye ile ilgili düşünceleri umurumda bile değil. O yüzden Part 1'i bitirir bitirmez Part 2'yi alıp oynayacağım.
E alacaksan neden konu açtın ki?

Oyun diğer noktalarda (oynanış, teknik, hikaye sunumu, PC portu) iyi mi diye merak ettiğim için açtım.
PC portu iyi. İlk oyuna nazaran gayet iyi hatta. Hikaye sunumu Ezel gibi. Oynanışı çok zevkliydi diye hatırlıyorum. Animasyonları olsun, combat akışı olsun. Hikayesi iğrenç ötesi.