flewzy0

Çalışkan
1744087024505.webp

2 gün önce The Last of Us part 2 oyununu olabilecek en yüksek ayarlarda acabilmekteydim ama dün oyunu acmaya calıstığımda bu hata ile karsılastım nedeni ne olabilir veya yapmam gereken seyler nedir?

Sistemim:
  • MSI MPG B650 Gaming Plus Wi-Fi 6000MHz(OC) RGB M.2 AM5
  • Corsair 32 GB (2x16) Vengeance RGB EXPO 6000MHz CL36
  • Palit GeForce RTX 5070 Ti GameRock 16 GB GDDR7 256 bit
  • Corsair 1TB MP600 Pro nh NVMe okuma 7000 MB-yazma
  • Corsair iCUE 4000X beyaz tempered glass RGB USB 3.0 ATX
  • Corsair 850W rme series RM850e 80+ Gold PCI-e 5.0 tam
  • Corsair iCUE lınk H100i RGB AiO white 240 mm
  • AMD Ryzen 7 9700X 3.80 GHz 8 çekirdek 40 MB AM5 4nm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani kesin konuşmak zor ama sisteminiz gayet güncel, NVIDIA'nın güncel sürücüleri de cidden problemli özellikle 5000 serisinde insanlar siyah ekran hatalarından tutun, oyunların stabil çalışmamasından vs. dert yanıyor ben doğrudan donanımdan kaynaklı demek yerine NVIDIA'nın sürücülerinde sorun var derdim illaki bir şeyde sorun var diyeceksem yine de kendim oyunu deneyimlemedim henüz ondan sadece tahminlerle konuşabilirim.

Beni şüphelendiren konu şu 2 gün önce Ultra grafiklerle sorunsuz sekilde oynayabiliyorken şu an sadece orta ve yüksek ayarlarla girebilmek.

Beni şüphelendiren konu şu 2 gün önce Ultra grafiklerle sorunsuz sekilde oynayabiliyorken şu an sadece orta ve yüksek ayarlarla girebilmek.
Hmm 2 gün içinde herhangi bir değişiklik yaptınız mı PC'nizde? Yani durup, dururken bu şekilde olması garip olurdu eğer hiçbir değişiklik yapmadan bu şekilde olduysa.

Hmm 2 gün içinde herhangi bir değişiklik yaptınız mı PC'nizde? Yani durup, dururken bu şekilde olması garip olurdu eğer hiçbir değişiklik yapmadan bu şekilde olduysa.

Bilemiyorum. NVIDIA'dan gelecek bir güncellemeyi bekleyeceğim ona göre hareket edeceğim sanırım. Normal değil cünkü. Bir sonra ki güncelleme de ne zaman gelir onu da bilemiyorum umarım fazla sürmez.

Bilemiyorum. NVIDIA'dan gelecek bir güncellemeyi bekleyeceğim ona göre hareket edeceğim sanırım. Normal değil cünkü. Bir sonra ki güncelleme de ne zaman gelir onu da bilemiyorum umarım fazla sürmez.

Dün gelen 576.02 güncellemesini de indirdim ancak olumlu bir sonuç alamadım. Hala aynı hatayı vermeye devam etmekte.

Son düzenleme:
Sorunu çözen var mı bende de oluyor oyunu ilk çıktığında indirmiştim kaçaktı ama bu hata yoktu sadece kaplamalar geç yükleniyordu NVIDIA uygulamasında güncelleme falanda yok ekran kartı sürücüsü son sürümde şu an oyun içi ayarların hepsinin en düşüğe alınca da en yükseğe alınca da bir şey değişmiyor.

Sorunu çözen var mı bende de oluyor oyunu ilk çıktığında indirmiştim kaçaktı ama bu hata yoktu sadece kaplamalar geç yükleniyordu NVIDIA uygulamasında güncelleme falanda yok ekran kartı sürücüsü son sürümde şu an oyun içi ayarların hepsinin en düşüğe alınca da en yükseğe alınca da bir şey değişmiyor.

NVIDIA harici kullandığın bir kayıt programı var mı varsa eğer hangi program onunla alakalı olabilir. Benim sorunum ondan dolayıymıs benim sorunum kalmadı.

NVIDIA harici kullandığın bir kayıt programı var mı varsa eğer hangi program onunla alakalı olabilir. Benim sorunum ondan dolayıymıs benim sorunum kalmadı.

Bir de ekran kartı ve işlemci model ve markasını bizimle paylasır mısın?