Ben de defalarca kez spoiler yedim. Hatta bazı videolarda bundan bahsetmeden hemen önce "Spoiler" diye uyarıyordu videoyu çekenler ama ben o sırada dalmış olduğum için aniden spoiler'ı yiyordum. Ama daha önceden birkaç kere daha yemiştim.
O yüzden o sahne gelince olacakları iyi kötü bildiğim için şaşırmadım. Ama YouTube'da özellikle yabancı kanalların tepkilerine baktım, ağlayan birçok kişiye denk geldim.
Oynarken bunun olacagini bildigim icin oyle pek bir tepki vermedim. Cok da rahatsiz etmedi acikcasi, ilk ogrendigimde bile rahatsiz etmedi. Hatta Ellie-Abby ile oynamayi daha cok sevmistim.
Önce büyük sövdüm, sonra Abby'ye hak verdim, dönüp Naughty Dog'a daha büyük sövdüm. İlk oyunda ne kadar güzel iş yaptılarsa bu oyunda o kadar kötü iş yapmışlar hikaye konusunda. Kan davası ve LGBT cart curt muhabbetlerine girebilmek için deli gibi bağlandığımız karakterleri üstüne düşünmeden, güzel bir hikaye yazmadan beş dakikada harcamışlar.
Ne alaka hocam, Joel-Ellie ilişkisinin cinsel bir yönü yoktu ki. Baba kız ilişkisinin bu propagandayla bir alakası yok, o normal bir hikaye tercihiydi. Naughty Dog’un SJW ve siyonizm destekçisi olduğunu reddetmiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın. Joel-Ellie ilişkisi alakasız sadece.