Sürprizbozan The Last of Us Part II'de şu sahneye nasıl tepki verdiniz?

Max Caulfield 81

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

The Last of Us Part II oynadıysanız şu sahneye nasıl bir tepki verdiniz?

Joel'un öldüğü sahneden bahsediyorum. Video:

Çok sinirlendirdi başta fakat düşününce Abby'ye sonuna kadar hak verdim.

Önceden bildiğim için sadece ağlamaklı oldum biraz, spoiler yemeseydim ağzım açık kalırdı muhtemelen.

Çok önceden spoiler yemiştim bu sahne için, o yüzden oynarken şaşıramadım ama bir ana karakter için böyle basit bir son olmamalıydı.
Ben de defalarca kez spoiler yedim. Hatta bazı videolarda bundan bahsetmeden hemen önce "Spoiler" diye uyarıyordu videoyu çekenler ama ben o sırada dalmış olduğum için aniden spoiler'ı yiyordum. Ama daha önceden birkaç kere daha yemiştim.

O yüzden o sahne gelince olacakları iyi kötü bildiğim için şaşırmadım. Ama YouTube'da özellikle yabancı kanalların tepkilerine baktım, ağlayan birçok kişiye denk geldim.

Önce büyük sövdüm, sonra Abby'ye hak verdim, dönüp Naughty Dog'a daha büyük sövdüm. İlk oyunda ne kadar güzel iş yaptılarsa bu oyunda o kadar kötü iş yapmışlar hikaye konusunda. Kan davası ve LGBT cart curt muhabbetlerine girebilmek için deli gibi bağlandığımız karakterleri üstüne düşünmeden, güzel bir hikaye yazmadan beş dakikada harcamışlar.

LGBT sempatizanlığı yapabilmek için önce Joel-Ellie ilişkisini bozmaları lazımdı. Verdiğim tepki SJW $ony'e yakışır şekilde "belliydi" oldu.
Ne alaka hocam, Joel-Ellie ilişkisinin cinsel bir yönü yoktu ki. Baba kız ilişkisinin bu propagandayla bir alakası yok, o normal bir hikaye tercihiydi. Naughty Dog’un SJW ve siyonizm destekçisi olduğunu reddetmiyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın. Joel-Ellie ilişkisi alakasız sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…